• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Mutlu Sona Az kaldı İşte Crayzz11 Geliniği....

crayzz11

02.06.2012 Ve Evlendik...
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
621
6
118
40
İstanbul
:nazar:Çok özendiğim geliniğimin bitmese bile dikim aşamasında nasıl olduğunu paylaşmak istedim.:nazar:

Yorumlarınızı açığım gelincikler....

Kilolu olduğum için üst bedeni drapeli kullandık sadece üst kısımda ince bir taş geçececk,

$IMG_0861.jpg $IMG_0863.jpg saten olarak gördüğünüz yerler fransız dantel olacak tıpkı altaki gelinilk gibi

$674991.jpg

Bu kol takmalı çıkarmalı bor model olacak fotoğ. çekimlerinde olmayacak düğün mekanında takıp kullanacağım.
$22555_239898244874_612929874_3077401_7198307_n.jpg duvak $sik-gelinlik.jpg

sac modeli olarakda bunu düşünyorum nısanda da buna benzer bır model yaptırmıstım.

Eki Görüntüle 397565

Ve yorumları bekliyorum bakıp geçmek yok :nazar:

Son düzenleme:
merhaba canim öncelikle hayirli ugurlu olsun, gelinlik secmek gercekten cok özel ve zor bir sey.
bence fazla kilon yok,ama ben pek drape sevmiyorum.belkide gözüm su saten katlara takilmis olabilir. onlar dantel/tül olsa cok daha güzel olacak bencede...önemli olan senin icine sinmesi
mutluluklar

:nazar::nazar:canım gelinliğin çok güzel olcak gerçekten çok beğendim:nazar::nazar::16::16:
kilo olarak da öyle kilolu değilsin cnm hafif dolusun ve kötü görünmüyorsun:34:
gelinliğin çok güzel cnm ama bişey demek istiyorum kol takmasan da böyle olsa sadece olmaz mı? çünkü böyle çok hoş..tabii benim fikrim yanlış anlama sakın...
saçlarına gelince cnm çok güzel yaa tam benim istediğim gibi
:16:allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah(amin):16:

merhaba canim öncelikle hayirli ugurlu olsun, gelinlik secmek gercekten cok özel ve zor bir sey.
bence fazla kilon yok,ama ben pek drape sevmiyorum.belkide gözüm su saten katlara takilmis olabilir. onlar dantel/tül olsa cok daha güzel olacak bencede...önemli olan senin icine sinmesi
mutluluklar

Teşekkür ederim öncelikle zaten saten olarak gördüğünüz yerler dantel olacak bu benim gelinliğim değil hazır olan gelinlik benimki yenisi üstü aynı altı pilise tül dantel olarak devam edicek ...

:nazar::nazar:canım gelinliğin çok güzel olcak gerçekten çok beğendim:nazar::nazar::16::16:
kilo olarak da öyle kilolu değilsin cnm hafif dolusun ve kötü görünmüyorsun:34:
gelinliğin çok güzel cnm ama bişey demek istiyorum kol takmasan da böyle olsa sadece olmaz mı? çünkü böyle çok hoş..tabii benim fikrim yanlış anlama sakın...
saçlarına gelince cnm çok güzel yaa tam benim istediğim gibi
:16:allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah(amin):16:

Esmacığım ne güzel şeyler yazmışın öyle allah sana daha güzellerini nasip etsin.Benim ki bölgesel spora gidyorum bir kaç aydır biraz düzelme var :) kol olayına gelince onu kullanmak zorundayım damat bey sevmiyor straples :)):47:

peki straples olmasin, fakat boyuna kadar giden bir dantel isleme olsa nasil olur? kol yerine daha güzel durabilir bence benim gelinligimde öyle.

Allah mesut etsin...:)))

kilo olayını Allah aşkına unut. kimse sıfır beden olmak zorunda değil..

bak Hürrem sultan'ın maşallahı var. ama kadınlar ona benzemek için birbirleriyle yarışıyor.

önemli olan giydiğini yakıştırabilmek, üzerinde iyi taşıyabilmek.. sana da bu gelinlik çok yakışmış:)))

Allah mesut etsin...:)))

kilo olayını Allah aşkına unut. kimse sıfır beden olmak zorunda değil..

bak Hürrem sultan'ın maşallahı var. ama kadınlar ona benzemek için birbirleriyle yarışıyor.

önemli olan giydiğini yakıştırabilmek, üzerinde iyi taşıyabilmek.. sana da bu gelinlik çok yakışmış:)))

Mersa_liz sanırım bir gelin olarak duymak istediğimde buuuuu :))

tabiki zayıf olmayı bende isterim ama maalesef genetiğimzde var :)) yanı cabada harcıyorum spor ,dıyetsyen form cayları ne ararsan var bende :)) İnşallah düğünden sonra resim ekledğimdede aynı yorumları yaparsın :))

Nazik yorumun ve iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim ...

Son düzenleme:
gelinlik yakismis fakat bence vücuduna göre yanlis bir secim
drapeli olmasi ve basenlere kadar ulasmasi hem kilolu gösteriyor hemde kisa boylu..

:nazar:Çok özendiğim geliniğimin bitmese bile dikim aşamasında nasıl olduğunu paylaşmak istedim.:nazar:

Yorumlarınızı açığım gelincikler....

Kilolu olduğum için üst bedeni drapeli kullandık sadece üst kısımda ince bir taş geçececk,

Eki Görüntüle 397560 Eki Görüntüle 397561 saten olarak gördüğünüz yerler fransız dantel olacak tıpkı altaki gelinilk gibi

Eki Görüntüle 397562

Bu kol takmalı çıkarmalı bor model olacak fotoğ. çekimlerinde olmayacak düğün mekanında takıp kullanacağım.
Eki Görüntüle 397563 duvak Eki Görüntüle 397564

sac modeli olarakda bunu düşünyorum nısanda da buna benzer bır model yaptırmıstım.
Eki Görüntüle 397565

Ve yorumları bekliyorum bakıp geçmek yok :nazar:

canım çok kilon yok ama gelinlik seni daha kilolu göstermiş..drapelerin göben bölgesinde enine doğru olusu sanki orayı geriyormuş gibi duruyor..naçizane fikrim..bu arada saç rengini çok begendim tenine çok yakışmış

Son düzenleme:
Mersa_liz sanırım bir gelin olarak duymak istediğimde buuuuu :))

tabiki zayıf olmayı bende isterim ama maalesef genetiğimzde var :)) yanı cabada harcıyorum spor ,dıyetsyen form cayları ne ararsan var bende :)) İnşallah düğünden sonra resim ekledğimdede aynı yorumları yaparsın :))

Nazik yorumun ve iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim ...

canım yazdıklarımda inan ki çok samimiyim:)

hakikaten yakışmış...nezaketten değil yani:))

kadınlar bir el ele verebilsek, "34 ve 36 bedene HAYIR" kampanyası başlatsak da hepimiz birden şu stresten kurtulsak...

gelinlik yakismis fakat bence vücuduna göre yanlis bir secim
drapeli olmasi ve basenlere kadar ulasmasi hem kilolu gösteriyor hemde kisa boylu..

Teşekkürler platonik_ask drape dısındakı modeller daha kotu gosterdı basanlere kadar olmayacak dıkılen gelınlık drapelerde enıne dogru devam etmeyecek

canım çok kilon yok ama gelinlik seni daha kilolu göstermiş..drapelerin göben bölgesinde enine doğru olusu sanki orayı geriyormuş gibi duruyor..naçizane fikrim..bu arada saç rengini çok begendim tenine çok yakışmış

princess Teşekkür ederim yorumlarınız için drapeler enine doğru devam etmiyor dikilen gelinkte bu deneme amaclı giydigim bir model tabıkı fıkırlerınızı soyleyeceksınız buraya konu acma sebebıbm o varsa değiştrebileceğim birşey sizde fikir verin istyorum.

canım yazdıklarımda inan ki çok samimiyim:)

hakikaten yakışmış...nezaketten değil yani:))

kadınlar bir el ele verebilsek, "34 ve 36 bedene HAYIR" kampanyası başlatsak da hepimiz birden şu stresten kurtulsak...

:)) çok teşekkür ederim valla ben varım grup kurabılırız :))

$166922_10150358604912520_601832519_8201251_1317268029_n.jpg

Nişan elbisem ve saç modelim buydu

Eklentiler

• $166829_499361502519_601832519_6045416_782099_n.jpg
    $166829_499361502519_601832519_6045416_782099_n.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
bu ne şirinlik..çok güzel bi yüzün var ve burdaki saç renginde çok güzel adı nedir bu rengin? (bu arada drapede ısrarcı olma canım drapelerin kilolu bayanların kaçınması gereken bi detay oldugunu duymuştum)

:)) Teşekkür ederim princess sac rengim küllü kumraldı, ya üff bilmiyorum ki 3 mayısda 2. provam var bakalım yenı drape calsmıs olacaklar bakıp gorucem tum detayları sızınle paylaşacagım..

:)) Teşekkür ederim princess sac rengim küllü kumraldı, ya üff bilmiyorum ki 3 mayısda 2. provam var bakalım yenı drape calsmıs olacaklar bakıp gorucem tum detayları sızınle paylaşacagım..

evet canım resimli paylaş..nişanındaki elbisenin rengi tenine çok güzel uymuş,küpelerini sade seçmiş güzel yapmışsın..saçlarında çok hoş olmuş..çok tatlı heyecanlar bunlar bir ömür boyu mutlu olun inş..makyajını nasıl yapacagını da yaz :)

Back