Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutlu, pozitif olmak için ne yapmalı?
- Konu Sahibi Grimsi_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
Karakterinde bu saydığın özellikler yoksa biraz zor.
Kimisi doğuştan sakin olur kimi agresif. Bunu aşmak psikolog yardımıyla olur, ama kendi kendime değişmek istiyorum dersen biraz zaman alır.
Önce bunların mantığını kavramalısın. Nerde nasıl davranman gerektiğini kestirebilmelisin.
Kişisel gelişim kitapları oku.
Dale Carnegie'in kitaplarını öneririm. Okursan biraz fikir edinebilirsin.
Bunun için sakın aptal aptal kitaplar alma, örneğin s*ktir et gibi.
Bi de şunu unutma, önce kendine değer ver. Empati kurmak güzeldir ama bu uğurda insanlardan kazık yemek kötüdür. Değecek insanları iyi seç.
Kimisi doğuştan sakin olur kimi agresif. Bunu aşmak psikolog yardımıyla olur, ama kendi kendime değişmek istiyorum dersen biraz zaman alır.
Önce bunların mantığını kavramalısın. Nerde nasıl davranman gerektiğini kestirebilmelisin.
Bi de şunu unutma, önce kendine değer ver. Empati kurmak güzeldir ama bu uğurda insanlardan kazık yemek kötüdür. Değecek insanları iyi seç.
kişisel gelişim kitaplarını bende öneririm ama ondan önce çok değerli olduğunu kimse için kendini yıpratmaman gerektiğini kavrayabilmen gerek . son birkaç ayda bu durum özellikle baş gösterdiyse ozaman geçici bi bunalım dönemi olabilir . kendine değer ver, kendine güven, inan emin ol bu sorunlar kalmayacak eskisi kadar hiçbir şeyi takmayacaksın
Karakterinde bu saydığın özellikler yoksa biraz zor.
Senin yazılarını okumayı cok seviyorum be maximam
Katılıyorum sana
- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
sen olmak istiyorsun da
bakalım karakterın izin verir mi buna
bende öyle olmak istiyorum
ama karakterım izin vermıyor
yapım böyle benim.
mutlu olmak için ise;sevdiğim şeyleri yapıyorum, kendimi ara sıra şımartıyorum ve en önemlisi kendimi
küçük şeylerle mutlu olmaya alıştırıyoum.
ama şu da bir gerçek
her zaman mutlu olmak istemezdim
gerektiği zamanlar mutlu olmak daha güzel :) en azından maskeyle dolaşmak zorunda kalmıyorsun ve insanlar seni olduğun gibi kabullenıyorlar.
bakalım karakterın izin verir mi buna
bende öyle olmak istiyorum
ama karakterım izin vermıyor
yapım böyle benim.
mutlu olmak için ise;sevdiğim şeyleri yapıyorum, kendimi ara sıra şımartıyorum ve en önemlisi kendimi
küçük şeylerle mutlu olmaya alıştırıyoum.
ama şu da bir gerçek
her zaman mutlu olmak istemezdim
gerektiği zamanlar mutlu olmak daha güzel :) en azından maskeyle dolaşmak zorunda kalmıyorsun ve insanlar seni olduğun gibi kabullenıyorlar.
Mutlu olmak,pozitif olmak istiyorum.
Üzmek, üzülmek istemiyorum.
Sinirlerim alınmış gibi güleryüzlü, sakin, neşeli olmak istiyorum.
Ama nasıl ?!
insanlığın doğasında var; zaman gelir üzülürüz, zaman gelir üzeriz Bir an mutsuz oluruz sonrasında bir bakmışız mutluyuz. Ben her sıkıntılı anımda bunun da geçeceğini herkesin bir şekilde bir şeylerden üzüntü duyduğunu düşünüp kendimi teselli ederim. Ara sıra sahile yürüyüşe gidiyorum bir gün yine hızlı hızlı yürürken boş şişe toplayan satı adında birisi (adını sonradan sohbet ettiğimde öğrendim) bana günaydın yavrum, hayırlı sabahlar dedi.. O an ki içime dolan mutluluğu size tarif edemem. Öncelikle seni nelerin mutlu ettiğini düşün onları hayatında zenginleştir :98:. Keyifli Sakin Mutlu günler
- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
mutlu ve pozitif olmak istiyorsak bakış açımızı değiştirmeliyiz
hayat güllük gülistan lık değil malesef her anımız dolu dolu mutlu mesut geçmiyor
üzülüceğimiz canımızı sıkan olaylar olabilir hayat sadece güzel ve iyi günlerden ibaret değil
ama önemli olan kötü günlerdede olaylara bakıç açımızı değiştirerek sabırlı ve metanetli olarak
yaşayabilmek başımıza gelen herhangi üzücü bir durumu çok kötü lanet olsun diye nitelendirip ahlayıp vahlamak yerine
bunuda yaşamam gerekiyormuş
çok şükür allah beterinden korusun
bunuda atlatacağız inşallah dersek
bence asıl mutluluğu huzuru bulduk demektir
bu hayat ne çok azla ciddiyete alınacak kadar uzun
nede boşvericek kadar kısa
anı yaşayıp doğru bakarsak bence bütün sorunlar küçülür
mutluluk bizimle olur
hayat güllük gülistan lık değil malesef her anımız dolu dolu mutlu mesut geçmiyor
üzülüceğimiz canımızı sıkan olaylar olabilir hayat sadece güzel ve iyi günlerden ibaret değil
ama önemli olan kötü günlerdede olaylara bakıç açımızı değiştirerek sabırlı ve metanetli olarak
yaşayabilmek başımıza gelen herhangi üzücü bir durumu çok kötü lanet olsun diye nitelendirip ahlayıp vahlamak yerine
mutluluk bizimle olur
Kendine baskı yapmaktan vazgeç, "Şöyle olmalıyım, böyle olmalıyım" diye. Olaylar veya durumlarla karşılaştığında, "Eskiden nasıl bir tepki verirdim.?" diye kendine sorabilecek kadar sakin kalabiliyorsan, bulduğun cevabın tam tersini yapmalısın ki davranışlarındaki ve tepkilerindeki değişiklikler -senin- tarafından farkedilsin. Meşgul olabileceğin farklı işler yapmalısın, zihin rutinin dışına çıktığında başkalaşmaya uyum sağlar. Kitap okuyabilirsin, internette bloğ takip edebilirsin, bir dil öğrenmeye çalışabilirsin.....
Mutlu olmak,pozitif olmak istiyorum.
Üzmek, üzülmek istemiyorum.
Sinirlerim alınmış gibi güleryüzlü, sakin, neşeli olmak istiyorum.
Ama nasıl ?!
bunu başarmakgerçekten mümkün mü
mutlu ve pozitif olmak istiyorsak bakış açımızı değiştirmeliyiz
mutluluk bizimle olur[/QUOT
kesinlikle buna katılıyorum
Kendine baskı yapmaktan vazgeç, "Şöyle olmalıyım, böyle olmalıyım" diye. Olaylar veya durumlarla karşılaştığında, "Eskiden nasıl bir tepki verirdim.?" diye kendine sorabilecek kadar sakin kalabiliyorsan, bulduğun cevabın tam tersini yapmalısın ki davranışlarındaki ve tepkilerindeki değişiklikler -senin- tarafından farkedilsin. Meşgul olabileceğin farklı işler yapmalısın, zihin rutinin dışına çıktığında başkalaşmaya uyum sağlar. Kitap okuyabilirsin, internette bloğ takip edebilirsin, bir dil öğrenmeye çalışabilirsin.....
kesinlikle dil öğrenmek farklı şeyler yapmak odak noktasını değiştirmek çok güzel bir tespit olmuş
Bence bu konuda kişisel gelişim kitaplarıda bir yerde yetersiz kalıyor.
Çünkü bu kitaplar ne yapmamız gerektiğinden bahsediyor evet...
Ama NASIL yapacağımıza dair çözümleyen pek bir paylaşıma rastlamadım.
Ayrıca sanırım bu birazda yetiştirilme tarzıyla alakalı.
Ben ne yaparsam yapayım hayata karşı çok rahat olamıyorum.
Çünkü bu kitaplar ne yapmamız gerektiğinden bahsediyor evet...
Ama NASIL yapacağımıza dair çözümleyen pek bir paylaşıma rastlamadım.
Ayrıca sanırım bu birazda yetiştirilme tarzıyla alakalı.
Ben ne yaparsam yapayım hayata karşı çok rahat olamıyorum.
- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373