merhaba arkadaşlar ben daha önce erkek arkadaşımlan sorunlarım olduğundan bahsetmiştim.Kısaca anlatıcam forum kısmında yazdığım yazıyı bulabilirsiniz.Yaklaşık 6 sene önce birisiylen ilişki yaşadık daha sonra terkedildim kabul edilmedim b içok şey yaşadım şuan hayatımda ciddi düşündüğüm birisi var 3.ayımızda ona bu durumumdan bahsetmiştim ve çok kötü olmuştu neden bunu daha önce söylemedin nie beni kandırdın gibi birçok tartışmamız oldu.buarada biz sevgilimle kendi aramızda yüzük taktık bununda etkisi oldu yüzük takmadan önce söyleseydin falan dedi.benim ona bu durumu geç anlatmamın tek sebebi beni yanlış tanımamasaydı.Neyse ben direk konuya geçicem aramızdaki bütün sorunları hallettim bazı arkadaşlar farklı farklı yorumlar yapmıştı kabul edemez ya da eder ama zor kabul eder falan.Aramızdaki tüm sorunları hallettik hatta işi ciddiye bile bindirdik diyebilirim :) Allah nasip ederse 1 seneye kalmaz söz nişan istiyoruz fakat benim canımı sıkan bikaç olay var ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim...Sevgilimin ailesinin yanında kendimi çok huzursuz hissediyorum tamam hepsi çok iyi insanlar fakat çekiniyorum eve girdiğimde ellerini öpüceğim sırada hep bi bahaneylen ay terledim öpme yada gribim uzaktan öptüm farzedelim gibi salakça bahaneler sunuyorlar özellikle annesi...mutfağa yardıma girdiğim zaman yapılacak bişey varmı dediğimde hayır hiçbişey yok diyor bi bakıyorum kızını çağarıyor yardıma...hiçbirşey yapamıyorum ve bu da utanmama sebep oluyor sanki beni sevmiyorlar... sevgilime soruyorum seni çok sevdiler yanlış düşünüyorsun diyorlar ama çekiniyorum.geçen sevgilimn doğum günüydü bütün ailesi ordaydı herkes bana karşı bi soğuktu bende çekindim kalkarken ellerini bile öpemedim korkuyorum sanki beni terslicekler diye... Bu arada erkek arkadaşımın ailesinin durumumdan haberi yok bu anlattığım olayı bu olaydan ayrı değerlendirin lütfen...bu konuyu sadece bazıları aaa sen hergün farklı forumda farklı yazılar yazıyorsun demesinler diye açıklık getirdim.