MUTLU KAYA: "SİBEL CAN'DAN NEFRET EDİYORUM"

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
http://www.haberturk.com/galeri/mag...guzel-yarismacisi-mutlu-kaya-basindan-vuruldu

MUTLU KAYA: "SİBEL CAN'DAN NEFRET EDİYORUM"

Ünlü sanatçıya büyük sitem...
Uğradığı silahlı saldırı sonucu başından yaralanan Mutlu Kaya, 38 gün komada kaldıktan sonra hayata dört elle sarıldı
3bb5793bd4fee2fec754f67f3ed5fa97_k.jpg

Ünlü sanatçıya büyük sitem...
Hayatına ve hayallerine kaldığı yerden devam etmek için GATA’daki tedavisine azimle cevap veren Mutlu’nun sağlığı her geçen gün daha iyiye gidiyor.

29c32095a9d5b47ffd24b2ead6f76e84_k.jpg

19 yaşındaki Kaya ve ailesi yaşadıkları zorlukları Vatan Pazar'a anlattı...

291bb35df9ea3bf3dd052b10c71e5782_k.jpg

Sesi Çok Güzel yarışmasında Mutlu'yu veliahtı olarak gösteren Sibel Can'a Mutlu'nun ve ailesinin sitemi büyük

Daha sonra konuşmak istediğini belirten Mutlu'nun ağızından çıkan ikinci cümle "Sibel Can'dan nefret ediyorum. Yalan konuşuyor" oldu

Kaya'nın ailesi ise şunları söyledi; "Sibel Can yardım ediyorum diye kendini ortaya koydu, daha çok yardım edeceklerin önünü kapattı. Nasıl olsa Sibel Can arkalarında diyenler yardımdan vazgeçti.

f46af9ea180409d244ad48cb6ee443fc_k.jpg

Sibel Can sadece Diyarbakır'daki hastaneyi iki kere menajerine arattı, bir defa da gazetecilerle yanımıza geldi. Kimse bize yardım etmek zorunda değil.
Ama Can'ın yaptığı çok ağrımıza gitti. Ne hassasiyeti, ne de bir yardımı oldu."
'ÇOK KIRILDIM'

Sibel Can, Mutlu Kaya ve ailesinin bu sözleri üzerine bir açıklama yaptı. Çok üzüldüğünü belirten ünlü sanatçı şunları söyledi...

Bir yarışma programı ile yollarımızın kesiştiği, güzel sesini, güzel yüzünü Türk halkı ile tanıştırmanın bana kısmet olduğu sevgili Mutlu Kaya kızımızın "Sibel Can'dan nefret ediyorum.." söylemi beni inanılmaz derecede üzmüş ve kırmıştır.

Yıllar içinde hakkımda çıkan yüzlerce yalan-doğru haberler içinde de beni kıranlar üzenler elbette ki olmuştur…

Üzüntü ve küslüklerini bile kendi içinde yaşayan biri olarak, asla kırıcı yanıtlarım olmamıştır. insan'a saygı, insan'a sevgi'yi gerektirir...

Ancak bu kez adımı ‘nefret’ kelimesi ile yanyana koyan Sevgili kızım Mutlu Kaya'ya; ‘Gençliğin verdiği o heyecanla, sakın ha Güzel Kızım. Nefret kelimesini asla o gencecik yüreğine koyma. Billur sesinle nefret kelimesini telaffuz etme..

Nefret sana yönlenen, geçliğine,güzelliğine, ömrüne kast eden düşmanlıklara, sevgisizliklere, kurşunlara yakışır…

415b9dcfa05b7f7fdc27a219a100996e_k.jpg
.

Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın sana olan ilgileri,sağlığına kavuşmanda senin için emek veren herkesin çabaları... Benim ve Türk halkının dua ve temennileri inan ki, yarınlara giden o çok güzel yolunun başlangıcı..
Ben sana inanıyor ve güveniyorum..HER ŞEY ÇOK GÜZEL olacak. Ve Sen ki; kadına şiddeti en ağırından yaşayan ve ayakta kalmayı başaran biri olarak hep sevgiyle, hep güzelliklerle ve hep yaşamın asıl amacı Adın gibi.. Mutluluklarla anılacaksın...

Ya sibel can' ı hiç sevmem ama bu meseleyi de fazla uzattı aile.etmediyse etmedi ki bildiğim kadarıyla gata' ya sevki için çabalamış sibel can. Ne olursa olsun yani annesi yaşında bir kadına da böyle konuşması ayıp Mutlu' nun.

Ya medya abartiyo da olabilir roportaji dinlemeden yorum yapamiycam. Ama insanlar elbet bi ziyaret bi guleryuz bekliyodur sibelcandan. Mesela yardim etmesi degil yaninda oldugunu bilseler yeter. Ama yapmiyosa yazik valla o kadar şan sohreti mezara mi goturcekler

sabah söylemezsem olmazda ablası çıktı konuştu, bence medyaya malzeme lazım çarpıtmış olayları
kardeşim beyninde kurşunla bunları mı düşüncek söylicek diyo haklı
söylememiş yani
ısrarla sorulan sorularada sibel can yardım etmedi, etmek zorunda da değil, etmedi diye de bi sitemimizde yok zaten diye 50 kere söyledi ama bizim millet tabii ki böyle anlamıcak
sibel can bi kere kameralarla gitmiş, bi daha arayıp sormamış bile, ona da bi sitemimiz yok ama sosyal medya bizi ne hale düşürdü nasıl yansıttı diye isyan ediyo kadın
sadece ünlülerden ibrahim tatlıses yardım etmiş
gataya sibel götürdü demişler onuda o yapmamış, ablası valiliğe çıkmış vali yardım etmiş gata da yatmasına
zaten kız biraz safca söylesede ben eleştirmem açıkcası

bu kızın haberi gerçekten sıktı artık , ülkede o kadar olay var hala bu kızın haberi yapılıyor yok uyandı yok gülümsedi yok nefret ediyırum dedi falan iyileşmişin artık ne nefreti yat mı kattmı istiyosun sibel can ne yapsın sana, ben mi çok acımasızım ama çok abartıldı artık , sibel can gelmiş aramış etmiş sanki ömür boyu bakmak zorunda töbe ya..

bu kızın haberi gerçekten sıktı artık , ülkede o kadar olay var hala bu kızın haberi yapılıyor yok uyandı yok gülümsedi yok nefret ediyırum dedi falan iyileşmişin artık ne nefreti yat mı kattmı istiyosun sibel can ne yapsın sana, ben mi çok acımasızım ama çok abartıldı artık , sibel can gelmiş aramış etmiş sanki ömür boyu bakmak zorunda töbe ya..

:KK9::KK9:

Kızne zaman vuruldu daha yoğun bakımda durumu ne belli değil annesi başlamıştı sibel cana yüklenmeye hala devam ediyor.

Kız kendi kendine antipatik etti.sesinin güzelliği olabilir fakat bu çingenelikleri maalesef daha öne çıktı.

sabah söylemezsem olmazda ablası çıktı konuştu, bence medyaya malzeme lazım çarpıtmış olayları
kardeşim beyninde kurşunla bunları mı düşüncek söylicek diyo haklı
söylememiş yani
ısrarla sorulan sorularada sibel can yardım etmedi, etmek zorunda da değil, etmedi diye de bi sitemimizde yok zaten diye 50 kere söyledi ama bizim millet tabii ki böyle anlamıcak
sibel can bi kere kameralarla gitmiş, bi daha arayıp sormamış bile, ona da bi sitemimiz yok ama sosyal medya bizi ne hale düşürdü nasıl yansıttı diye isyan ediyo kadın
sadece ünlülerden ibrahim tatlıses yardım etmiş
gataya sibel götürdü demişler onuda o yapmamış, ablası valiliğe çıkmış vali yardım etmiş gata da yatmasına
zaten kız biraz safca söylesede ben eleştirmem açıkcası

Aciklamayi burda paylasman çok iyi olmus chess. Umarim okunur :KK9:

Evet yardim etmek zorunda degil ama kalkip da yok yardim edicez her seyi yapicaz deyip de arayip sormamak insanlik da degil kimse kusura bakmasin.
Neyse Allahtan iyilesti bu kiz cok sevindim..

Bu kızın haberini ilk izlediģimde ki kendisini daha önce görmemiştim ićim cız etmisti o ev,o eski terlikler,o yemek yenen yer sofrası ,o sefalet inanılmaz üzülmüştüm ama medyada yapılan haberler antipatiye dönüştü şu an bende,fazlaca abartılıyor gibi hissediyorum. Tamam iyilesiyor,Allah ailesine bağışladı ,artık bunun ötesini berisini konusmaya gerek varmı? Su saatten sonra tek önemli olan ona bunu yapanın cezalandırılması layıkıyla.

Bu kzin bu kadar haber olmasinda bile Sibel can etkili. Hala neyin pesindeler anlamadim.
E tamam vuruldu gecmis olsun da napalim yani?
Ulke olarak butun dertleri unutup Mutlu'yla mutsuz mu olalim??
Her gun onlarca kadin daha kotu bir sekilde olduruluyor.. Onlarin haberini yapan yok.. İki sarki soyledi die ammada buyutuldu su kiz..

Allah aşkına bu kız kim ki haber niteliği taşıyor, bir de Türkiye gündemi forumunda paylaşılıyor. Magazine taşıyın bari konuyu..

Bu kız zaten gata'da tedavi olmuyor mu? Gereken yapılmış ne bekliyorlar ki kadından. Daha fazlasını gönlünden geçerse yapar. Geçmemiş demek ki.

Yok yok yok..!! Ne olursa olsun yine de sevmiyorum ben bu kadını 'Sibel Can'ın yaptığı söylediği herşey bana itici ve yapmacık geliyor :KK12:

Chess Chess çok güzel bi açıklama yapmış kesinlikle katılıyorum:KK19:

X