Mutlu etmek için bir fikir

venussel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
489
266
Arkadaş bu sefer hassas bir konuda yardımınızı isteyeceğim. Çok sevdiğim bir ablam. Çok yakın bir zamanda kanser hastalığına yakalandı. Kendisi kemotorapi tedavisi yüzünden süreki evde kalıyor . Doktor bagısıklığının düştüğü için bir süre evde kalmasını rica etmiş. Her ne kadar güçlü durmaya çalışsada beline kadar gür saçlarını daha yeni kaybetti. Gür saçlı masmavi gözlü gencecik ablam hala çok güzel olsa da kendini böyle soluk ve zayıf görmesi çok zorlu geçiyor bunu hissediyorum. Evde tek uğraşı çocukları şuan .Onunla konusuğumda evde sıkıldığını ve hobı ıslerine sarmak istediğini söylemişti. Bir de aramayan insanlara oldukça kırgın olduğundan bahsetmişti.Ben de şöyle bir şey düşündüm . Hem düşünülmüş hem de ona yardımcı olacak bir şey yapmak istedim.
Kendi ailem ile, abimler eşleri ben annem vs onu seven kişiler olarak bir araya gelip bir fikir yürütelim ona kocaman bir evde morel paketi hazırlayalım istedim. İçinde de (işte burada devreye sizlerden rica edeceğim fikirler giriyor) hobi malzemeleri,umut ışığı olan bir kitap vs bişeyler koyalım. Ailem bu fikri çok sevdi hem onun için kafa yormanın, klişe bir hediye ile almaktan çok daha değerli olacağını söyledi. Sadece bir kişi hoş bakmadı. Ona daha cok hastalığı hatırlatabilir dedi .Bana mantıklı gelmedi çünkü biz zaten her zamanki şeylerden konusuyoruz ah vah yapmıyoruz sadece evden cıkmadığını bildiğimiz kuzenımıze yıl bası ,geçmiş olsun konulu hediyeler veriyoruz .Bir de sizin fikrinizi almak istiyorum.
Çok mutlu olurum bana yardımcı olursanız.
1. soru fikir iyi mi?
2.soru o morel pakedinde neler olabilir?

X