Mutlu değilim hemde hiçç..

geçiyor ama tabi zamana bağlı ve şartlara..ve tabi sabıra..
ben 24 yıllık evliyim..son 5 yıldır rahatım..
ondan önce ayyaş sorumsuz devamlı annesine bacılarına ezdiren bir eşim var..aslında hala öyle ama fırsat vermiyorum artık..
iki çocuğum küçüktü maddi sıkıntılarla büyüttüm..sarhoş kumarcı kahveden akşamdan sabaha kadar çıkmayan bir koca..şer fesat kavgacı bir kaynanayla cebelleştim yıllarca..
neyse kaynana 1 sene evvel defolup gitti memleketine..temelli hemde..
kocada eskisi kadar sorumsuz değil..maddi olarak..
ama yine alkol alıyor..çocuklarım büyüdü okudular ve çalışıyorlar, kimseye muhtaç olmuyorum...
anlatsam roman olurda benimki..neyse..
diyeceğim sabır..ya sabredecen ya gidecen..
başka yolu yok yani

benim aklımda da hep bu ihtimal var

benm bir yakınımda da çıkmıştı bir hocaya gitmişti hoca demiş kv den senden uzaklaştırmak için değil ama kendine bağlamak için yaptırmış demişlerdi ki çok iyi anlaşırlardı ama kv ye gidip gelince bir hafta evde huzur olmazdı normal de iyiydi tabi araları

eğer arkan yani anne baba kardeşin varsa sana arka destek olacak benim gibi tüberkiloz olmadan ayrıl derim..
ama ben sahipasiz elinde bir mesleği olmayan biriydim..çektim senelerce..
ailem arkamda durur mu bilmiyorum artık hiçbişeyden emin degilim

ailem arkamda durur mu bilmiyorum artık hiçbişeyden emin degilim

her insanın hassas yönleri vardır mutlaka bence onu eşekten düşmüşe çevirecek sizden beklemediği bir ders vermeniz lazım çok kolay elde etmiş sizi hep ama her zaman her istediğinin olmayacagını anlaması lazım

her insanın hassas yönleri vardır mutlaka bence onu eşekten düşmüşe çevirecek sizden beklemediği bir ders vermeniz lazım çok kolay elde etmiş sizi hep ama her zaman her istediğinin olmayacagını anlaması lazım
ama nasıl

ama önce kendinizi düşünmelisiniz yani siz mutlu değilseniz çevrenize mutluluk veremessiniz ve mutlu olmayan bir eş de size mutluluk veremez tabi burda onun da suçu var .
Evlenmeden önce işin sevgi kısmı oluyor sadece ama evlendikten sonra maddiyat aileler çocuk evin sorumulukları işler vs sevgiyi yaşayamıyor insan . ve sevgi tek başına yetmiyor.
bence bir aile büyügünüz eşinizi alsın karşısına konuşsun eşinizin saydığı birisi veya evli çift arkadaşlarınız varsa onları örnek gösterin ya da eşinizle onlar konuşsun yani bak ben eşimle böyle böyleyim çok mutlu edici bir durum karşılıklı halledin sorunlarınızı vs deyin
siz emek verin karşılıgını mutlaka görürsünüz aileniz yanınızda olsa keşkebirilerine anlatın sorunlarınızı rahatlarsınız
ben olsam kendime bakardım kendimi güzelleştirirdim yani moralim yerine gelsin diye ev giysileri alırdım değişik güzel veya bir diyetisyene giderdim spora yazılırdım ya da evime bir spor aleti alırdım çocugumla gezerdim dışarda çocugu kendnize başlamanız daha kolay olur o kv nasıl oglunu baglıyorsa sizde çocugunuzu bağlayın kendine çocuklar herşeyden mutlu olurlar unutmazlar .
kuaförlere giderdim çünkü moralim bozulunca bana iyi geliyor kendimi iyi hissediyrum siz de mutlaka fayda görürsünüz

Konyada universitenin hastanesi vardir diye dusunuyorum
Eyup genc varmis ozel bir merkez
Konya numune hastanesinde dilek sahinoglu varmis
Internet arastirmasi yaptigiimda buldugum isimler bu sekilde gerisinde buldugum uzmanlar hep ozel klinik
Umarim isinize yarar

Aylardır ayrı uyuyormuşsunuz.
Adam gerizekalı falan diye hakaret ediyormuş.
Çocuğunuzun çok fazla etkilendiği belli huzursuz ortamdan ve babannesinin dolduruşundan.
Sizde bunalmışsınız iyice.
Ne bileyim yapılacak belli aslında ama Allah hayırlısını versin. Hiç ayrılmayı konuştunuz mu eşinizle? Bir de aileniz nasıl destek olmuyor anlamadım?

Konyada universitenin hastanesi vardir diye dusunuyorum
Eyup genc varmis ozel bir merkez
Konya numune hastanesinde dilek sahinoglu varmis
Internet arastirmasi yaptigiimda buldugum isimler bu sekilde gerisinde buldugum uzmanlar hep ozel klinik
Umarim isinize yarar
sagolun

Aylardır ayrı uyuyormuşsunuz.
Adam gerizekalı falan diye hakaret ediyormuş.
Çocuğunuzun çok fazla etkilendiği belli huzursuz ortamdan ve babannesinin dolduruşundan.
Sizde bunalmışsınız iyice.
Ne bileyim yapılacak belli aslında ama Allah hayırlısını versin. Hiç ayrılmayı konuştunuz mu eşinizle? Bir de aileniz nasıl destek olmuyor anlamadım?
ayrılıgı bi kackere konustuk ailemde beni sucluyor dik duramadın bi diyorlar bosananların hali belli diyorlar

ayrılıgı bi kackere konustuk ailemde beni sucluyor dik duramadın bi diyorlar bosananların hali belli diyorlar

Ailenin ne dediğinin önemi yok şuan.

Mutsuzsun ve kötü bir ortamda çocuğunu bile istediğin gibi
büyütemiyorsun.
Boşananların hali belli diyen ailene aklını kaybedenlerin hali hakkında ne düşünüyorlarmış sor bakalım.

Sağlık gider geri gelmez, bir koca için kv için kaybettiklerinin dönüşü olmaz.

Çocuğun 2 yaşında bir iş bul kendine çalış, ayaklarının üzerinde dur.
Bu iğrenç insanları at hayatından.

kocam seviyorum ayrılıgı unut dedi

kadın daralmış, herşey herkes batar olmuş, yargılamayın bence, yardımcı olmuyosunuz böyle
Aynennn...
Öyle bunalmış ki çocuğun yaptığı bile batar olmuş. İnsan psikolojisi bu. Nasıl insanlarsınız.Bir de siz köstek olmayın. Hiç mi korkmuyorsunuz bdv lerde ne güzel büyük konuşuyorum yarın da benim başıma gelir diye.
Bacım sen de boşver burayı daha da dert sahibi mi olcan. Git etrafında sizi tanıyan aklı başında bi büyüğünden sana ön ayak olsun ne yapman gerektiğine ilgili.
Ama sana tavsiyem hayata hep pozitif bak. Senden daha kötüleri de var. Bak bugün nette gördüm Suriyeli kadın çöp karıştırıyor bulmuş bi kavun kabuğu onu sıyırıyor..
Rabbim beterinden korusun.

X