Mutlaka okuyun sizin başınızdan da geçebilir..

Elossa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
6.684
159
163
Bi arkadaşım anlatmıstı.Gece uykusundan uyanmıs ve su içmeye gitmiş.Dışarıdan köpek havlamaları geliyormus.
daha önce hiç bu kadar gürültülü olmamıs orası.Suyunu içmiş ve yatagına dogru ilerliyormuş.Dışardan isminin bagrıldıgını duYmuş.odasına gitmiş ve yatagına oturup dışarı bakmış.ama kimse yokmuş.Biraz beklemiş.dışardan yürüme sesi gelmiş ve camdan dısarı bakmıs.Bir de ne görsün.Kendisi dışarda ona bakarak yürüyormus.adımları çok hızlıymıs bir ileri yürüyormus bir geri hep ona bakıomus.Korkudan perdeyi kapatmıs ve yatmıs.biraz sonra gürültüler gelmiş.Herkes yola toplanmıs kaza olmuştu.O da fırlamıs bakmaya.Biraz önce kendisini görmüstü.o gördüğünün aynı giysileri giymiş biri yerde ölü yatıomus.Yüzü paramparça oldugu için onu tanıyamamıss.O günden sonra bir daha asla gece camdan dısarı bakmayı bırakın yatagından bile kalkmıyormus
cicek.gif

Son düzenleme:
ay canim bu yazindan korktum valaa:S ben uyandigim zaman gecelri acar bakarim camdan hava alayim diye simdi bakmam valla cok kortum:S

ay canim bu yazindan korktum valaa:S ben uyandigim zaman gecelri acar bakarim camdan hava alayim diye simdi bakmam valla cok kortum:S

eskiler hep söylerler ya canım,gece uyandığınızda ses duyuyorsanız biri çağırıyorsa veya çok gürültü varsa dikkatinizi çekecek türden,ilgilenmeyin derler

canim bebeklerle ilgilide guzel yazilar bulursan paylasirmisin ben bebegim icin gunluk tutuorum guzel seyleri yaziorum hemen eger bulursan paylasirsan tesekkuer ederim simdiden

Camda kendi yansımasını görüp tırsmıştır.:)
sizinde başınıza gelebilir deyince, bende sosyal içerikli bir uyarı paylaşımı sandıydım...
:52:İlahi emi. söz! uykum kaçarsa camdan dışarı bakmıcam :27:

Camda kendi yansımasını görüp tırsmıştır.:)
sizinde başınıza gelebilir deyince, bende sosyal içerikli bir uyarı paylaşımı sandıydım...
:52:İlahi emi. söz! uykum kaçarsa camdan dışarı bakmıcam :27:

ehehehhe:)) bakma sakıınnnn:))

Bi arkadaşım anlatmıstı.Gece uykusundan uyanmıs ve su içmeye gitmiş.Dışarıdan köpek havlamaları geliyormus.
daha önce hiç bu kadar gürültülü olmamıs orası.Suyunu içmiş ve yatagına dogru ilerliyormuş.Dışardan isminin bagrıldıgını duYmuş.odasına gitmiş ve yatagına oturup dışarı bakmış.ama kimse yokmuş.Biraz beklemiş.dışardan yürüme sesi gelmiş ve camdan dısarı bakmıs.Bir de ne görsün.Kendisi dışarda ona bakarak yürüyormus.adımları çok hızlıymıs bir ileri yürüyormus bir geri hep ona bakıomus.Korkudan perdeyi kapatmıs ve yatmıs.biraz sonra gürültüler gelmiş.Herkes yola toplanmıs kaza olmuştu.O da fırlamıs bakmaya.Biraz önce kendisini görmüstü.o gördüğünün aynı giysileri giymiş biri yerde ölü yatıomus.Yüzü paramparça oldugu için onu tanıyamamıss.O günden sonra bir daha asla gece camdan dısarı bakmayı bırakın yatagından bile kalkmıyormus
cicek.gif

Kuzum naptın ya bu saatte valla içim ürperdi.
Allah ım korusun hepimizi.

amannn tuhaf şeyler halisünasyon görmüştür ya da rüyada görmüştür o . olmaz öyle şey

Ben anlayamadım desem:(
Dışarıda ki aslında neymiş?
Allah Allah hırsızmıymış.
Dışarıdan çok mu saf görünüyorum şuan:)

bu saatte korkuttun bızı bende senı korkutucam gelıyorum :D

elossa vallaha korktum eşimde yok ben nası uyucam şimdi.. :18::18: bildiğin yusuf yusuf modundayım şuan :52: zaten karanlıkta uyuyamam :18::19:

benim geceleri uyurgezerliğim vardır bide ses filan duyunca yataktan fırlayıp koşa koşa balkona çıkıyorum(y.odası en dipteki oda mutfak balkonuda en bastaki oda) neden bilmiyorum.. :44::44: :18: sanırım bi gün balkondan atıcam kendimi aşşaaayaaa :27::27::18::37:

birde bende nedense kucuklumden berı korkarım karanlıkta camdan bakmaktan içim tırsar bölee sanki beni kapacaklar gibi gelir.. korkaklıkta son nokta benım sanırım :52::9::9:

Anaaaaaaammm vallahi tüğlerim ùrperi :18::18:

Korkudan oturup ağlayabilirim bu tür konular çok etkiliyor beni çok farklı düşünerek açmıştım bu konuyu nasıl uyuycam :18::18: :2:

Ben eskiden uyuyamadigimda, uzun uzun dışarıyı izlerdim..
Hata bu beni dinlendirirdi, huzur verirdi. Özelikle kış dönemlerinde.
Cidden hikayeyi anlamadım:26:

bence eskiden çocukları, gençleri korkutma amaçlı uydurulan bir hikaye olmalı. .
Hani dışarıya çıkıpda, başına kötü bir şey gelmesin diye. Zaten kötü ne varsa genelde karanlıkta oluyor, o kötü adamlar ozaman kendilerini belirtiyor, yani sapıklar, katiller falan:27:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back