Müthiş Komik Ve Fazlasıyla Gülmelik (Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda)

sandstorm

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
5
1
6
Malatya
Evet arkadaşlar eğer öneri üzerine bi filme gidecekseniz önerim Romantik Komedi 2:Bekarlığa Veda'dır daha önce bu filmin konusu açılmışsa affola ama sizinle birkaç şey paylaşmak isterim :) sınav haftası kuzenimle gittiğimiz bir filmdi,sinemada yalnızca iki kız bizdik,diğerlerinin hepsi çift olarak gelmişlerdi,sevgililer,evliler,çocuğunu da beraberinde getirenler neyse film başladı bütün salon izlemeye başladık Gürgen Öz'ün oyunculuğu harbiden konuşturduğu sahneler vardı biz o sahnelerde kuzenle yarıldık gülmekten kızcağız benim gibi sesli de gülemedi ama ben resmen koltuğa kapandım ve saatlerce güldüm ki keyfi zaten o şekilde çıkıyor :) kuzenim beni susturmakla meşguldü neyse bir de önceki çiftin 5 yaşlarındaki çocuğu arada şeker şeker konuşup beni gülmeye teşfik etmesi tuzu biberiydi :) ilk yarı bitti sonra öndeki çiftin oğlu ve baba kişisi çıkıp mola haklarını kullandılar dönerken çocuk koştura koştura içeri girdi 2.seansın başlamasına 5 dakika falan var koşarak geliyor ama nasıl bir geliş anne,anneee baak babamla sana damak aldık ağzın tatlansın diye :) ben yerlere yattım artık filmin 2.yarısına girmeden derken Sinem Kobal'ın ağlayıp da rimelinin felaket halde yüzüne gözüne bulaştığı bir sahne var ki öndeki küçük kardeşimiz buna da yorum yapmadan duramıyor sessiz ama bir hayli afacan şekilde ; 'oaaoo nolmuş bunun suratına' :)) filmi bu öndeki küçük şeker ve bir türlü ısıramadığım bebişle gülerek bitirdik yani film de güzeldi,film hakkında çok da bilgi vermek istemem gidip izlemenizi tavsiye ederim ama filme çocuklu gidilmesi ayrı bi zevkli onu da paylaşmadan edemeyeceğim,umarım beğenirsiniz keyifli seyirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…