• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

müthiş bir salgın var

meric2

güven
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
195
5
118
48
İstanbul
1buçuk hafta önce kızım ateş içinde uyandı..ateşini düşüremedim ve doktora götürdüm...bademcıklerı şişmiş...ilaçları kullanmaya basladık bu sefer agzının içi yaralarla doldu...yüksek ateşten aftomanı olmus mınıgım...neyse onun ıcınde bır sprey verdı doktorumuz...tum bunlara kusma ve ıshal basladı...iştahı kesildi...ilacları ben verıyorum o kusuyor 4 gundur 3 bıberon sutle duruyor...tabı ben uykusuz bır durumdayım...bırde üzerıne ben hastalandım ,mıde bulantısı ve kusma...tam olduk yanı... evımız revıre döndü...bu arada babam ve kayınpederımde aynı sekılde hastalandı....bır kac arkadasımdan daha duydum...umarım bır an önce bıter bu hastalık...naz'ım müthiş zayıfladı....

doktora gittiğinizde ishal var mıydı?eğer yoksa bi gaita tahlili ve idrar tahlili yaptırın derim.kusma ve ishal fazlaysa mutlaka doktora götürün.ve bol bol su içirmeye çelışın.emziriyorsanız bol bol emzirin.Allah acil şifalar versin.

doktora gittiğinizde ishal var mıydı?eğer yoksa bi gaita tahlili ve idrar tahlili yaptırın derim.kusma ve ishal fazlaysa mutlaka doktora götürün.ve bol bol su içirmeye çelışın.emziriyorsanız bol bol emzirin.Allah acil şifalar versin.

tesekkürler canım tahlıl yaptırdık onda bır problem yok...emzırmıyorum....bol su verıyorum ama onuda kusuyor...ıshal ıcın verılen damlayı ıcemıyor verdıgım anda kusuyor bende bugün sütünün içine koydum...içti...acaip rahatladım...

Bence ailece doktora görünün,ya bulaşıcı birşeyse.Hepimiz hastalandık deyince ben de bu şekilde düşündüm.

Back