Lekeler, Çiller Müthiş bir maske

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

FlyMe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
61
0
30
Kızlar, benım cıldım çok solgun kuru ve matdı.yanaklarımda kızarıktı her daim.ama bugün bi maske uyguladım ve müthş faydasını gördüm.cldim parladı kızarıklık geçti.Yani çok güzel oldu.işte maskem:
3 aspirin
1 çay kaşığı şeker
Yarım limon

3 aspirini ezin.şekeri katın,bunları limonla sulandırın,sürün 10 dk bekleyin.soğuk suyla durulayın. bu kadarr zemuszemus

deniyeceğim bakalım benim cildim de kuru... ne işe yaradı;? nemlendi mi ? parladı mı?

hem nemlendi ve çok parladı.ve en onemlısı cıldımın her yeri aynı renk oldu : ) denıyınce sonucu yazarsınn

benim cildimde soluk ama kızarıklık yok acaba bir faydası olurmu bide normal asprinmi kullanıcaz bide alman asprinleri var oda olurmuCADIARZU

ben normal aspirin kullandım canım.alman aspirinini bilmiyorum.ama sonuçta o da aspirin.olur bence : )

ben de tam böyle bi konu arıyodumm.. beyaz tenliyim (bazılarına göre çok--bana değişik gelmiyo kendi cildim ondan heralde:KK70:) yüzümün her yeri aynı renk değil benim de yatmadan önce ben de uygulayayım.. sonucunu yazarım... inşallah asprin vardır:KK70::KK70:

Ben pazardan pazara yapıyorum bakımlarımı.Ve bunuda :) bana haftada bı yetıyo.sız ne sıklıkla yapıyosunuz??

şeker tüylenme yapmıyormu artı yarım limonda bana çok fazla geldi cildinizi tahriş etmeyesiniz..

ben de bunun killi olanını kullanıyorum 2 gündür. yumuşaklık falan yaptı ama tam bi etkiden bahsetmek için biraz daha kullanmak lazım.

X