- 26 Nisan 2018
- 241
- 336
- 33
- Konu Sahibi Sadece-Ben
Merhaba arkadaslar ben tek basima yasiYorum. Ve fark ettim ki, alisverisimin cogu cöpe gidiyor gidalar bozuldugu icin. Buna bir dur demek istiyorum artik.
Tek kosi oldugum icin fazla fazla yemek yapmama gerek yok, ama buzluga atabilecegim tarifler ya da öneriler var mi? Neöeri mesela mecsimine göre buzluga atabilirim. Ya da hangi yemekleri? Acaba böyle daha iyi zasarruf saglayabilirmiyim?
Nohut, fasulye bezelye,yesil mercimek gibi gidalari haslayip mi ekliyorsunuz deepfreze?
Elma sirkesi, yogurt, tursu vs kendiniz mi yapiyorsunuz?
Yani kisacasi öneriler bekliyorum, cünkü aylik yasamam icin cok fazla olanagim yok bu yüzden olabildigince az harcama yapip biriktirmek istiyorum.
Tek kisi icin kolay fazla bütceyi sarsmayan ne gibi yemek tarifleei var?
Tek kosi oldugum icin fazla fazla yemek yapmama gerek yok, ama buzluga atabilecegim tarifler ya da öneriler var mi? Neöeri mesela mecsimine göre buzluga atabilirim. Ya da hangi yemekleri? Acaba böyle daha iyi zasarruf saglayabilirmiyim?
Nohut, fasulye bezelye,yesil mercimek gibi gidalari haslayip mi ekliyorsunuz deepfreze?
Elma sirkesi, yogurt, tursu vs kendiniz mi yapiyorsunuz?
Yani kisacasi öneriler bekliyorum, cünkü aylik yasamam icin cok fazla olanagim yok bu yüzden olabildigince az harcama yapip biriktirmek istiyorum.
Tek kisi icin kolay fazla bütceyi sarsmayan ne gibi yemek tarifleei var?