Mutfakta ki güvelerden kurtulamıyorum yardım

Cileklipasta91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
253
62
Üç ay yazlık sezonundan sonra eve bir geldim kurtlar dolmus mutfak tavanına 😞 neyse kökünü bulduk temizledik simdide güveler var dolu günde 10 tane ucan güve temizliyorum büyüklerinden ve içerileri kadar geliyorlar ama mutfaktan cıkıyor kilerimi komple temizledim böceklenen tahılları kaplarıyla attım ama nafile kelebeklerden kurtulamıyorum birde böcek konusunda acayip huyluyum rüyalarıma giriyor 😭😭 nolur öneriniz varsa yardım edin burada 6 yıllık evliyim ilkkez yasıyorum böyle birşey

Ah canım ah benim de en son savaşım geçen hafta onlarla oldu . şimdilik ben kazandım gibi duruyor 😁 önce her yeri temizledim sonra da defne yaprağı toplamıştık yaprakların kenarlarını kırarak daha fazla koku veriyo o zaman. Yapraklarını kırarak mutfaktaki her dolabın içine köşelerine bi kaç tane koydum ,kuruyemiş bakliyat kaplarının içine attım, yatak odama dolapların içine attım 3-4 gün sonra hiç bi yerde görmedim güve falan . İnşallah fırtına öncesi sessizlik değildir.

Ah canım ah benim de en son savaşım geçen hafta onlarla oldu . şimdilik ben kazandım gibi duruyor 😁 önce her yeri temizledim sonra da defne yaprağı toplamıştık yaprakların kenarlarını kırarak daha fazla koku veriyo o zaman. Yapraklarını kırarak mutfaktaki her dolabın içine köşelerine bi kaç tane koydum ,kuruyemiş bakliyat kaplarının içine attım, yatak odama dolapların içine attım 3-4 gün sonra hiç bi yerde görmedim güve falan . İnşallah fırtına öncesi sessizlik değildir.
Bende aktardan alıyımda koyayım bare buaksam iki haftalığına gidiyorum dönüşte karsılasıcagım manzaradan korkuyorum 😓

X