Mutfakta evye pencere önünde mi olmalı?

yasmin_07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
1.883
5
kızlar taşınacağım evin mutfak dolapları yapılacak.genelde evyeyi hep pencere önüne yapıyolar.internette gördüğüm tüm modellerdede öyle.aslında bizim evdede projeye göre öyleydi ama pencere çok yüksek değil.kullanışlı olmaz gibi geldi.çünkü pencereyi açmak istediğimde hem çirkin bir görüntü olacak tam evyenin ortasında hemde bulaşık sepetini falan engelleyecek.bu yüzden diğer tarafa aldırdım su tesisatını.ama yinede içim içimi yiyo pencere önündemi olsaydı diye.sizce hangisi kullanışlı.görüntüden çok kullanımıda önemli çünkü.belki fikir değiştirebilirim siz ne dersiniz.

kızlar taşınacağım evin mutfak dolapları yapılacak.genelde evyeyi hep pencere önüne yapıyolar.internette gördüğüm tüm modellerdede öyle.aslında bizim evdede projeye göre öyleydi ama pencere çok yüksek değil.kullanışlı olmaz gibi geldi.çünkü pencereyi açmak istediğimde hem çirkin bir görüntü olacak tam evyenin ortasında hemde bulaşık sepetini falan engelleyecek.bu yüzden diğer tarafa aldırdım su tesisatını.ama yinede içim içimi yiyo pencere önündemi olsaydı diye.sizce hangisi kullanışlı.görüntüden çok kullanımıda önemli çünkü.belki fikir değiştirebilirim siz ne dersiniz.

Öncelikle hayırlı olsun..Estetik olarak düşünürsek; evye pencerenin önünde gayet hoş duruyor..
Ama siz kullanışlı olsun dediğiniz için evyeyi pencere önüne önermiyorum..Pencere önüne çıkma masa yapabilirsiniz...
Eğer zaten pencere alçaksa, bulaşıkta sizin için bir sorun oluşturacaktır, camın üzerinde su damlaları olması kaçınılmazdır..

bencede cam kenarından uzakta yapman en mantıklısı..sanırım alanı daha genişletmek için yapılıyor ama kullanım açısından duvara yaptır derim..

benim mutfağım alan olarak küçük tezgahta küçük geliyor o yüzden bende evyeyi pencere önüne alıp tezgahı büyütmek istiyorum bencede cam önünde daha hoş duruyor fakat sürekli cam ıslanacak birde o var onu düşünmemiştim.senin camın alçakmış bencede kötü görüntü olabilir en iyisini sen bilirsin görmeden bir şey demekte olmuyor aslında

Camını sürgülü yaptırabilirsin

Canım hayırlı olsun,benim hep hayalimdedir biliyor musun evyenin pencere önünde olması,pencereni sürgülü yaptırabilirdin, dolaşık olmazdı

cevaplar için teşekkürler kızlar.aslında ben kesin kararlıydım pencere önünde olmaması konusunda ama eşim kafamı karıştırdı.o daha çok görüntüye bakıyo nede olsa temizliğinden kullanışından onun haberi olmuoyo tabi.

arkadaşım bence canım önüne evye yaptırma
bak bu resimler benim mutfagım
yardımcı olabildimse ne mutlu bana
örnek olarak görebilirsin
http://img34.imageshack.us/img34/5510/sdc11685.jpg

http://img8.imageshack.us/img8/84/sdc11689x.jpg

Bence evye pencerenin onunde cok sik duruyor. hem bunalmadan calisirsin mutfakta.

canım camını çift açmalı yaptırırsın yukardan açarak kullanırsın pencere önünde çok yakışıyor gerçekten sonradan pişman olma

benim öyle mesela...
ben çok memnunum fotosuda var forumda:)
bence çok kullanışlı hiç bir problem yaşamadım

benim öyle mesela...
ben çok memnunum fotosuda var forumda:)
bence çok kullanışlı hiç bir problem yaşamadım

evet canım ben de bayılmıştım senin mutfağınaopuyorumnanaktan

evinin heryeri güzel anacımm sağlık ve huzurla otur evinde inşallahh zevkli hatun seniiiiŞeniz

en kısa zamanda da bir melekle şenlensin evin tatlımmm hep dualarımdasın:1hug:

evet canım ben de bayılmıştım senin mutfağınaopuyorumnanaktan

evinin heryeri güzel anacımm sağlık ve huzurla otur evinde inşallahh zevkli hatun seniiiiŞeniz

en kısa zamanda da bir melekle şenlensin evin tatlımmm hep dualarımdasın:1hug:

CANIMMMM nasıl mutlu ettin beni anlatamam opuyorumnanaktan
asıl senin gibi zevkli birinden bunları duymak süperzemuszemus
amin canım aminnn:Saruboceq:
senin meleklerin gibi bir melek te bana ve tüm istiyenlere nasip eder inşallah hayatım...
maşallah çok ama çokk şeker olmuş minik meleğin annesi:nazar::nazar::nazar:
ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar:

benim de evyem pencerenin önünde çok memnunum. mutfak dolaplarım değişecek sil baştan ama kesinlikle yerini dğeiştirmeyi düşünmüyorum. bir kere çok ferah oluyor ve çok şık duruyor tavsiye ederim.

X