- 30 Ocak 2017
- 12.482
- 192.789
Merhaba arkadaşlar.. Aslında küçük bir mesele ama birkaç gündür aklıma takılıyor. Ben kendimi bildim bileli annem bardaklarını ters dizer. İçine toz girmesini önlemek için bu şekilde yapıyor. Bende annemden görüp bu şekilde alıştım hep ters diziyorum. Ama bardaklarım buğulanıyor sanki. Bir de eğer su içip durulamışsam ve suyunun süzülmesini beklemişsem bile yerine ters şekilde koyduğumda küflenmeye sebep oldu. Ağız kısmında kalan nemlilik yüzünden bu şekilde oldu tabi.. Tek tek kontrol edip kağıt havluyla kurulamaya zamanımda olmuyor bebeğimden dolayı. Açıkçası tezgahın üstünde bardakları çok uzun süre de bekletmek istemiyorum..
Sonra akrabalarımın ve bazı arkadaşlarımın mutfağında dikkat ettim, hiçbiri bardağı ters şekilde yerleştirmiyor. Rafları kapaklı olduğu için, bardağın içine toz girmeyeceğini düşünüyorlar. Onlar böyle yapınca bende dedim, acaba normali bu mu. Bir de sizin nasıl yaptığınızı sormak istedim.
Sonra akrabalarımın ve bazı arkadaşlarımın mutfağında dikkat ettim, hiçbiri bardağı ters şekilde yerleştirmiyor. Rafları kapaklı olduğu için, bardağın içine toz girmeyeceğini düşünüyorlar. Onlar böyle yapınca bende dedim, acaba normali bu mu. Bir de sizin nasıl yaptığınızı sormak istedim.
Son düzenleme: