mutfaklarında kilim kullananlar yardımmmmm

rkyogn

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
1.377
11
318
Diğer
3 sene evvel mutfağıma sarayın simli shaggylerinden almıştım ama sen misin alan bin pişman oldum sormayın ...ipleri birbirine girdi asla temizleyemiyorum çırpmak desen biölüm çünkü çok ağır mutfagım büyük 20 metrekare bir tane masa var kenarda malum bebek de olunca e yerler de fayans olunca halı şart kilim alayı istiyorum ama kayar diye de korkuyorum biri 3.5 metre kare halı diğeri 3 metre kare yolluk var şu an yine o ölçülerde kilimler alsam diyorum hem çırpması kolay hem fiyatı da uygun siz ne derseiniz kaymaya çözümü olan ya da başka tavsiyelerde buluabilecek olanlar var mı kızlar yardım edinnnn...

meraba cnm benim mutfağımda bir halı var normal halılardan üstünede açtığım bir kilim var ama beni illallah ettiriyor kaymasından maalesef kilimin kaymasını engelleyemiyorum çok sinir bozucu kilim yerine halıfleks kestirsene canım hem çok şık hemde moda

Mutfağa shaggylerden baştan almamalıydın.malum hassas tarzda halı.bir de mutfak en çok kirlenen yer.kilim kayabilir canım,paspas tarzı bir şey var nasıl tarif edeyim halıcılarda oluyor belli bir genişliği var ama boyunu istediğin kadar kestirebiliyorsun.bende ondan var.yerler kalebodur ama hiç kaymıyor zaten tabanı şu halıların altına konan kaydırmazlar gibi.ince bişi zaten.düşünebilirsin onlardan.

Canım bende aynne senin dertten muzdariptim. Gi,ttim tabanı kaydırmaz halılar var Amerikan halı diyorlar onan almıştım. Ben Merinostan almıştım birde yabancı bir markaydı çamaşır makinama atıp yıkıyordum üstelik. Hiç te kaymıyor onu tavsiye ederim :)

$FB,524,10,amerikan-paspas-50-x-80-cm.webp

Arkasıda böyle

$taban-3.webp

meraba cnm benim mutfağımda bir halı var normal halılardan üstünede açtığım bir kilim var ama beni illallah ettiriyor kaymasından maalesef kilimin kaymasını engelleyemiyorum çok sinir bozucu kilim yerine halıfleks kestirsene canım hem çok şık hemde moda
doğru onları da düşünmedim değil hatta mevcut halıma senin gibi kilim örtsem dedim sonra da aynı ölçülerde kilim bulamadığım için kaldı...

Mutfağa shaggylerden baştan almamalıydın.malum hassas tarzda halı.bir de mutfak en çok kirlenen yer.kilim kayabilir canım,paspas tarzı bir şey var nasıl tarif edeyim halıcılarda oluyor belli bir genişliği var ama boyunu istediğin kadar kestirebiliyorsun.bende ondan var.yerler kalebodur ama hiç kaymıyor zaten tabanı şu halıların altına konan kaydırmazlar gibi.ince bişi zaten.düşünebilirsin onlardan.
sorma yaa bi salaklık ettim aslında derdim shaggyden değil sarayın shaggsinden benim çocuk odasında ve oturma odasında kaşmir halhal serisi shaggylerim var epeydir yıkayıp yıkayıp kullanıyorum onlar gibi olur sandım bu da simli simli pek hoş duruyodu mağaza ışıklarında aldandım aldım ama ipleri birbirine girdi resmen...hele yıkanınca iyice bozuldu çırpılamda aralara giren kırıntılar asla çıkmıyo ama çırpmak bi ölüm çok ağır çünkü valla kimseye tavsiye etmem...

Canım bende aynne senin dertten muzdariptim. Gi,ttim tabanı kaydırmaz halılar var Amerikan halı diyorlar onan almıştım. Ben Merinostan almıştım birde yabancı bir markaydı çamaşır makinama atıp yıkıyordum üstelik. Hiç te kaymıyor onu tavsiye ederim :)

Eki Görüntüle 301533

Arkasıda böyle

Eki Görüntüle 301539
bu gün oglum mama sandalyesinde yemekyerken mercime çorbasını döktü allahtan halı olmayan kısma döktü diye sevinirken yağlı salçalı o çorba fayansların krem rengi fugalarını kıpkırmızı etti hadiii sil allah sil düşüdüm de acaba halıya vercem paraya parke yaptırsam da ortaya ufak bi paspas mı atsam kızlar???
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

doğru onları da düşünmedim değil hatta mevcut halıma senin gibi kilim örtsem dedim sonra da aynı ölçülerde kilim bulamadığım için kaldı...

sorma yaa bi salaklık ettim aslında derdim shaggyden değil sarayın shaggsinden benim çocuk odasında ve oturma odasında kaşmir halhal serisi shaggylerim var epeydir yıkayıp yıkayıp kullanıyorum onlar gibi olur sandım bu da simli simli pek hoş duruyodu mağaza ışıklarında aldandım aldım ama ipleri birbirine girdi resmen...hele yıkanınca iyice bozuldu çırpılamda aralara giren kırıntılar asla çıkmıyo ama çırpmak bi ölüm çok ağır çünkü valla kimseye tavsiye etmem...

bu gün oglum mama sandalyesinde yemekyerken mercime çorbasını döktü allahtan halı olmayan kısma döktü diye sevinirken yağlı salçalı o çorba fayansların krem rengi fugalarını kıpkırmızı etti hadiii sil allah sil düşüdüm de acaba halıya vercem paraya parke yaptırsam da ortaya ufak bi paspas mı atsam kızlar???
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Cnm mutfakta biraz riskli oluyo bence parke. Çünkü ıslanabilir bişey dökülebilir parkelerin kabarma deforme olma olasılığı yüksek. Bi arkadaş göstermiş orda. Benim halım da öyle altı bi değişik hiç kıpırdamıyo bile onlardan tavsiiye ederimm

Benim anlatmaya çalıştığımda Demmay'ın bahsettiğinden, ben istediğim boyda kestirmiştim tavsiye ederim,çırpmak istediğinde rahatlıkla çırpabilirsin :34:

Rukiye yerim ben o oğluşunu senin :) bence mutfakta parke asla olmaz. allah korusun su bassa hemen hepsi kabarır. ben sular kesikken mutfak çeşmesini kapatayım derken açmışım. gece şırıl şırıl su sesi. Mutfağım sular içinde. bende hiç düşünme canım. senin benim dediğimden al mis gibi. Parça parça al makinana girsin yıkarsın

arkadaşların söylediği jel tabanlı kesme yolluklardan heryerde var yalnız markalı alırsan pahalı olur ucuz al sıkılınca değiştirirsin .bende bunları yazın kullanıyorum .eğer evin iyi ısınıyosa sorun yok çok kullanışlı ama çok ince o yüzden ben kışın kaldırıyorum.makineyede giriyor çok rahat.bide şu var dokusu çok sert oğluşun emeklemeye başlayınca dizleri tahriş olur .ben senin yerinde olsam bir tane koyu renkli makine halısı alırım ve altına da halı büyüklüğünde halı kaydırmazlar oluyor onlardan sererim.benim mutfağımda şu an royalin natura serisi halılarından var ve çok memnunum.üstüne döküleni ıslak mendille bile silsen çıkıyor.sana kolay gelsin canım.:kkk:

Rukiye yerim ben o oğluşunu senin :) bence mutfakta parke asla olmaz. allah korusun su bassa hemen hepsi kabarır. ben sular kesikken mutfak çeşmesini kapatayım derken açmışım. gece şırıl şırıl su sesi. Mutfağım sular içinde. bende hiç düşünme canım. senin benim dediğimden al mis gibi. Parça parça al makinana girsin yıkarsın
doğru bu gün yarın bakıcam görmüştüm aslında halıcılarda ben bu halıları makinem 8 kiloyu alıyo yıkanırsa valla süper olur...tişikir ederim canımcım..

Ben tükiye'deyken bu halıya fena sarmıştım oturma odama bile almıştım mutfakta rahat olunca :) kirlendi derdim olmuyordu :) Al tabi canım o eve ne yakışmaz :)

Back
X