Mutfakda pratik yemeklr icin nelr yapiyorsnz

Derinmevzu

Derinmevzu
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
233
85
98
Merhabalar degerli kk uyeleri malum evde olunca gelen giden misafir falan oluyor o gun icin biseyler bikac cesit seyler yapmak bana eziyet gwliyor ben onun yerine buzluga doldurup missfir gelicegi zaman hemen yapmak tarafdariyim ama stardardimin disina cikamadim bi turlu ornegin yaprak sarma ve dolma yapicam bikac kez ysptm gercekden pratik, kofte yapiyorm, pogaca, sigara boregi ama bunlar yetersiz kaliyor daha fazla seyler yapmak istiyorum lutfen bana akil verin siz neler yapiyorsnzz Bir diger sorum benim dusakabinim mika olandan yani cam gorunumlu ama deil plastik bnden onceki saolsun mahvetmis baya kirecliydi ama temizledimsede kal8nti oldu bunlsri nasil cikarabilirim cifle olmuyor yapmasam cok ccirkin gozume takiliyor misafir gelse baksa dicek ne pasakli kadin halbuki ben yapmadim bunada bir oneriniz varmii degerli yorumlarinizi bekliyorum ( sevgiler)

Yemek tarifi için önerim yok. Ben de genelde tekrara düşüyorum ama yapacak bişey de yok diye düşünüyorum. Benim adım hıdır elimden gelen budur misali.

Temizlik içinse şunu diyeyim size. Ben temizlik konusunda takıntılı sayılabilecek bir insanım. Ama asla "ya evime misafir gelip x yeri kirli görünce arkamdan ne pasaklı kadın derse" diye düşünmedim. Temizlik yaptıysam kendim için yaptım. Evim temizken hep daha huzurlu olurum, içim açılır. Hele bir de evi temizleyip üstüne duşa girecek gücü bulmuşsam kendimde, ev temiz ben temiz bayram ederim resmen. Ama dedim ya asla eve misafir gelir kirli görür de arkamdan konuşur diye tasalanmadım. Duşakabininizi temiz tutmak istiyorsanız KENDİNİZ için yapın, misafir arkanızdan kirli der diye değil.

malum evde olunca gelen giden misafir falan oluyor
Evdeymişsiniz
Misafir en fazla 1 gün önceden haber verir zaten
Çalışan biri olsanız buzluktakilerden tekrara düşmenizi anlarım da evdeyseniz farklı tarifler deneyebilirsiniz
Tavuklu krep
Makarna salatası
Tiramisu
Kısır
Fındıklı kurabiye vs vs 1 günde hazırlanır

Dusakabin icin spreyler var porcözün falan. Onu sıkın sonra ciflersiniz kirec falan kalmaz. Bence buzluga atilan sigara boregi pogaca kofte yeterlidir. Misafire ben 3 cesitten fazla yapmam. Az olsun öz olsun. Kısır türü, bir cesit tatli bir de börek pogaca gibi bir sey yeter

Saoln srkdslsr dediklerinizi uygulucam demekki ekstra bisey yapan yok hepimiz ayni seyi uygulutorz sanirim

Yemek konusunda fikir beyan edemiycim ama duşakabin için sihirli sünger diye bir sünger var ama gerçekten sihirli, sadece su ve o süngeri kullanıyorum. Daha sonra herhangi bir yüzey temizleyiciyle yıkıyorum. Duşakabindeki kirer izlerini, (evim çok eski teeee rahmetli kayınvalidemden kalma) eski fayans aralarındaki küfleri, siyahlıkları bile çıkarıyor.

Back
X