• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu mutfak yaptırıyorum bana fikir verecek olan arkadaşlarım acil yardımmmm

boncuggum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014
15
0
86
Hatay
Bayanlar 2buçuk yıllık evliyim ve çok şükür yeni ev aldık apartman dairesinden şuan inşaat aşamsında ve 1buçuk aya kadar bitcek inşallah ve ben mutfak dolabı renginde çok kararsızım aklımda iki seçenek var ya sade bembeyaz yada altlar mürdüm üstler beyaz sizce nasıl yaptırsam lütfen bana bir fikir sade beyazmı yaptırsam ki ?

$murdum-mutfak-ornegi.webp

öncelikle hayırlı olsun tatlım:)) gülegüle otur bana kalırsa böyle bir mutfak:) modern bir renk mürdüm:16:

Hayırlı olsun canım güzel yemekler sohbetler olur inşallah :)benim hayalim beyaz bi mutfak renkli aksesuarlar malum mutfaktayız hep sıkılırsan kolay değişiklik yapabileceğin renkleri düşünmelisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok sağol canım o gösterdiğin resim mürdümün biraz koyusu tatlım daha açığını düşünmüştüm.evet bende öyle düşünüyorum beyaz dolabı her renk aksesuarla veya renkli perde halıyla çok hoş duracağını düşünüyorm başka fikri olan yazabilir çok kararsızım

Hayırlı olsun canım güzel yemekler sohbetler olur inşallah :)benim hayalim beyaz bi mutfak renkli aksesuarlar malum mutfaktayız hep sıkılırsan kolay değişiklik yapabileceğin renkleri düşünmelisin

Bu yorumun beni aydınlattı canm sağol inşallah sende o hayal ettiğin beaz mutfağa sahip olursun

Amin cümlemize canım:)rica ederim

Back
X