Mrb bayanlar yeni ev aldık ama halen inşaat halinde bazı direler mutfakla oturma odasını birleştiriyorlarmış sizce güzel olur mu bide benim bebeğim var emizlemesi zor mu olur aranızda kullanan var mı?:2:
bizim bir tanıdık aynı sizin dediginiz gibi yaptırdı fakat güzel olmadı şöyle söyleyeyim bir misafir geldiginde yemek yaparken koku içinde oturuyorsunuz malesef bence hoş degil ve sırf bu yüzden evini çok düşük bir fiyata sattı..
Mrb bayanlar yeni ev aldık ama halen inşaat halinde bazı direler mutfakla oturma odasını birleştiriyorlarmış sizce güzel olur mu bide benim bebeğim var emizlemesi zor mu olur aranızda kullanan var mı?:2:
Kullanışlı olması sizin alışkanlıklarınıza ve yaşam tarzınıza bağlı birazda.Ben severim açık mutfağı,mutfakta işinizi yaparken eşiniz ve çocuğunuzla sohbet imkanı bulmanız artı yönü.Yemek kokusunun oturma odasına da gelmesi,ve mutfağınızı her daim toplu tutmak zorunda olmanız eksi yönleri.
Ama oturma odanızın ebatları küçükse ,mutfakla arasını açmanız hem ferah gösterir,hemde daha modern bir hava katar evinize.