Mutfak ve İç Kapılarım Ne Renk Olmalı

canavar

Yılmak yok. Yola devam...
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.779
182
688
İzmir
Merhaba
Mutfak dolaplarını, iç kapıları ve banyo dolabını değiştireceğim.
Renk konusunda kararsız kaldım.
Seramiklerim 3 boyutlu ve beyaz olacak.

Hali hazırda olan çelik kapım bambu (flashtan renk tam çıkmamış)

Yer döşemesi sanırım kayın

Ahşabın koyu renk cila atılmış doğal rengini sıcak buluyorum.
Etnik dekorasyon, gerçek deri, koyu renk country mobilyalar, eski yeni karmaşası olan dekorasyon tam bana göre
Acaba kontrast oluşturmak için bu tarz koyu bir renk mi kullanayım?

Yoksa yer döşememe sadık kalıp bambu, kayın tarzı daha açık renk ürünler mi kullanayım?

İkinci olarak tüm bu masrafa girdiğim için duvarlarımda oynama şansım olmadı. Alçı çektirip boyatma maliyetleri yüksek olduğundan bunu da duvar kağıdı ile kapatayım diyorum.
Beğendiğim modeller aşağıda olanlar. Bunlarla nasıl kombin yapabilirim?

Çok yordum teşekkürler

Son düzenleme:
Mrb cnm. Öncelikle güle güle kullanırsın umarım. Ben hem evin renklerini hem de beyaz fayansları düşünerek bambu yap derim. Dış kapının rengi çok güzel görünüyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu arada mutfağım budur

Merhaba çok koyu renklere ahşap ürünlerde girmek yerine diğer aksesuar ve oturma gurubu üzerinden contrast oluşturabilirsiniz farklı ahşap tonları bir araya geldiğinde kaos yaratıyor.

Zemin döşemenize sadık kalmanız doğru bir tercih olmuş en sağlıklı uygulamalardan biri uygulanmış evinize zımpara ve cila yardımı ile tahribat ve ya deformasyon var ise ortadan kalkacaktır.

Doğramalarda ve dolaplarda bambu daha yumuşak ve nötr olacaktır. Kesinlikle bambu tercih etmenizi tavsiye ederim. Duvar kağıdını çok fazla tavsiye etmiyorum. Büyük metrajda doğru işçilik uygulanmadığı takdirde mukavemetsiz olabiliyor. Su bazlı boya kullanabilir. Duvar kağıdı uygulamak yerine tek duvar boya uygulaması dediğimiz pastel canlı bir ton ve ya koyu renk ile tek duvar uygulaması yapabilirsiniz.

Vivense İç Mimarı
Gözde Köylüoğlu
www.vivense.com

öncelikle teşekkürler
kapı renklerinde kremi tercih ettik
bambu bile olsa renk tonu tutturamama riskini göze alamadım
duvarlar ise beklemeye devam edecek
duvar kağıdı yerine biraz maddiyatı düzeltince alçı çektireceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…