• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak tezgahinda Akrikor mu Granit mi?

pozitifenerji

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
110
2
296
Diğer
Arkadaşlar mutfak dolaplarımın altını üstünü beyaz yaptırdım. seramiklerimde beyaz.şimdi mutfak tezgahına karar veremiyorum.siyah çimstone düşünmüştüm ama şimdide akrikor isimli bir malzemeden mutfak tezgahı gördüm görünüş olarak harika ama kullanışı nasıldır merak ediyorum beyazını yaptırmak istiyorum.bu arada ankastre setimde bosh un beyaz serisi ne yapayım bu akrikor isimli malzemeyi kullananlar varmı kullanışlımıdır acaba nedersiniz çok acil bugün karar vermem lazım.

sonuçta ikisi de yapay, içeriğinde bilmediğimiz bir sürü kimyasal malzeme var.çimstone içine konan kuvarslar, ne ile kaynaştırılıyor,akrilik veya akrikor kanserojen kimyasal içeriyor mu?bilimsel analizleri var mı?doğal taş düşün derim,siyah granit mesela.

teşekkür ederim aslında çok kararsız kaldım.siyah granit yada çimstone da çok istemiştim ama 6 m olduğundan granitte mutlaka ek yerleri olacaktı bende beyaz akrikora karar verdim.kullanışlı olur inşallah.

mutfağın bittikten sonra resmini eklersen seviniriz.bir de akrikoru kullanmaya başlayınca kullanımı hakkında bilgi verir misin?

Back
X