Mutfak tezgahına yapışkanlı folyo olurmu?Acilllll kızlar

fcanan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
386
51
Kızlar yeni lojmana taşındık mutfak tezgahı çok kötü 3 yıl oturacağımız içinde yani bir şey yaptırmak istemiyorum mutfak dolaplarıda aynı durumda methini çok duydum yapışkanlı folyo yapacaz dolaplara fakat tezgaha da yapsak sudan kabarır mı ya da kötü bir görüntü oluşur mu?
Yapanlar var mı kızlar bana acill cevap yazar mısınız?

hiç de bişey olmuyo gibi,

Son düzenleyen: Moderatör:
yok canım olmuyo bende lojmanda oturuyorum aynen senin gibi 3 yıl oturcağım için mutfak dolaplarımı ve tazgahın üzerini yapışkanlı folyo ile kapladım lavobo kenarlarında silikon çektimi hiç bişeycik olmuyoo merak etme kabarmada olmuyor

canım bişiccik olmuo gayet kullanıslı hatta ben dolap ve tezgah arasınada uyguladım su an fayans yaptramadığım için.dikkat etmen gereken sadece tezgahın koyu renkse yie koyu renk folyo alman.cunku acık renk olunca alttan eskisi görünüo

bende kaplıyorum bnm evimde 1+1 her dakika mutfagı görüyorum bej renkti bnm evim kırmızı beyaz siyahtan olusuyor bende kırmızı ya kaplıyorum fotosunu koyarım bi ara cok güsel oldu evin sekli değişti değişik bi hava verdi :) gardolabında kapaklarını kaplıcam ...

bundan 6 sene önce lojmanda oturmustum berbat oluyor içleri bence hiç düsünme kapla derim :) ayrıcaaa koçtaş ta 11 tl ben 1 milyoncu gibi yerden 2 tl ye aldım süperrrr 2 tl lik al pişman olmassın ..

kızlar ben de kirada oturuyorum, mutfak tezgahım fayansla yapılmış ve çamaşır suyu, porçöz ne kullansam kullanayım araları kapkara oluyor ve çıkmıyor.. fayansın üzerine yapışkanlı folyo kaplasam olur mu? ve silikonu nerelere çekmek gerekiyor?

canım benım oturduğum evde çok eskı fayaslar bır o kadar da pisler benden once oturan onları yağlı boya ile boyamış ama yınede çok çirkin duruyordu bende taşındığım zaman onları folyo ıle kapladım bir senedır kullanıyorum hiç birsey olmadı sadece mermere değen yerlerın olduğu yerlere sılıkonl surdum kı su ıkle temas ettığınde kadarıp kalkmasın

kızlar ben de kirada oturuyorum, mutfak tezgahım fayansla yapılmış ve çamaşır suyu, porçöz ne kullansam kullanayım araları kapkara oluyor ve çıkmıyor.. fayansın üzerine yapışkanlı folyo kaplasam olur mu? ve silikonu nerelere çekmek gerekiyor?

fayansın aralarını yağlı boya ile boya beyaz renkte çok güzel görünecektir:KK34:

arkadaşım üst tarafta yazmıştım ama sanada tekrar yazayım fayanslarımın üstünüde folyoyla kaplamıştım ve 1 seneyi geçti hala kullanıyorum deneyin derim pişman olmazsınız sadece su almasın diye lavobo kenarlarına ve köşelerine silikon yaparsanız suyla teması olmadığı için hiç bişey olmuyoo tavsiye ediyorum hiç tereddüt etmeyin

bende banyo fayansları üzerine düşünüyorum ama derz boşlukları belli olur mu aceba diye düşünüyorum arakadaşlar,bilgilerinizi bekliyorum.teşekkürler...

bende evleniyorum haziranda ev tuttuk fena degıl mutfak dolapları ama yıne de kaplamak ıstıyorum, ama ev sahıbımız cok tıtız en ufak bısey olsa depozıtoyu yakar bu folyolar cıkabılıyormu yada sonra ız kalıyormu? acaba hıc cıkarmayı deneyen oldu mu?

bende evleniyorum haziranda ev tuttuk fena degıl mutfak dolapları ama yıne de kaplamak ıstıyorum, ama ev sahıbımız cok tıtız en ufak bısey olsa depozıtoyu yakar bu folyolar cıkabılıyormu yada sonra ız kalıyormu? acaba hıc cıkarmayı deneyen oldu mu?

Kaliteli olanlardan alırsan çıkarmada sorun yaşamazsın,

Hatta çıkarıp başka yere bile yapıştırılabiliyo,izi kalmıyo,

Ama işte kalın kaliteli olanları o şekilde,diğerlerini bilemiyorum
...:nazar:

kızlar keşke folyoyla kapladığınız dolaplarınızın, mutfak tezgahlarınızın fotoğraflarını koysaydınız fikir vermek açısından harika olurdu. Fotoğraflarınızı paylaşmanızı bekliyorum

kızlar keşke folyoyla kapladığınız dolaplarınızın, mutfak tezgahlarınızın fotoğraflarını koysaydınız fikir vermek açısından harika olurdu. Fotoğraflarınızı paylaşmanızı bekliyorum
3 sene olmus ama :)) koymak istedim bende yeni yaptim sahane oldu :)))

Eklentiler

• 2014-12-14 23.24.46-1.jpg
    2014-12-14 23.24.46-1.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 2.638
2014-12-15 11.13.46.jpg
alttaki renki kahverengiydi cok eskiydi bu folyo cok guzel bisey yaa :) herkes begendi 35 tl ye mal oldu hepsi tavsiye ederim.

Konunun uzerinden baya bir yil gecmis kizlar yaptirnlarin suanki düsüncelerini ogrenebilir miyim? Hala kullanislimi fayans uzeri kaplama sıkıntı yasayan oldumu

X