Mutfak temizliği hatta temizliğin kendisi :(

seyrekyagmur

Başlangıç: 74 Hedef: 67
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
3.522
6.512
Selam kızlar öncelikle mühim derdi olanlardan özür diliyorum ama başka nereye açsam bu konuyu bilemedim.
Aslında bu da benim için dert.
Benim 4 aylık bi kızım var öncesinde çalışıyordum.
Şimdi bebekle temizlik yapmak bi hayli zor. Aslında kızım uysal ama yanında toz yutmasın diye yapamıyorum ayrı oda da tek durmuyor illa yanında oturucam. eşim varken yapıyorum ve haftada bir yerleri silebiliyorum. Benim durumumdaki arkadaşlar siz napıyorsunuz ?

Bir de mutfağım dolap arası mozaik ve onun arasındaki derzlere yemek sıçradı nasıl çıkar çamaşır suyu bile denedim olmadı. Ayrıca ocağın arkasına alüminyum folyo yapıştırsam birşey olur mu ki ? Kiracıyım dikkat etmem gerekiyor.

Bu kadar kasmasaniz.
Ben sinava hazirlandigim vakit iki ay eve dokunmadim.gunluk islak mendille yerdeki tozlari alirdim.banyoya gordgmde banyoyu hizlica temizlerdim.mutfagida genel temizler derse gecerdim.sinav bitti iki gunde dip kose yaptim temizligi.demem o ki bos ve uygun vakit buldukca yapin.bende kiraciyim.dikkat etmek lazim evet ama sonucta sizde parasiyla oturuyorsunuz.ilk gunki gibi birakamazssiniz ki evi..
Ders aralarini dis macunuyla fircalamayi duymustum yada karbonat.bi arastirin internetten emin degilim cunku

ya haklısınız aslında ama rahat edemiyorum titizde değilim sorun dağınık ve dikkatsiz olmam yerler hemen kırıntı olur yemeği sıçratırım felan halılarım bir ayda kirlenir nasıl başa çıkıcam bilmiyorum.
Sizin sınavmış bitince yapılır ama benm bundan sonra hep bebişim var yırtma durumum yok ama bunla temizliği öğrenme zorunluluğum var

Derz aralarına artık kalemler var onunlada çözüm bulabilirsiniz. Temizlik içinse düzenli olduktan sonra herşey kolay. haftada bi süpür sil yeter. Hiç yardımına gelen anne kardeş yokmu

Bence günlük program yapın kendinize. Burda öyle bi konu görmüştüm hergün 1 saatini ayırarak oda oda temizliyorsun ve evin her daim temiz kalıyor. Evin küçükse 1 saat bile etmez bence. Ben işten ayrıldıktan sonra öyle yapmayı düşünüyorum. Bütün temizliği bir günde yapıp bitiriyim olmuyor gücüm yetmiyor çünkü.

Bebek uyuyunca yapın temizliği

Onun uyuduğu odayı da akşam eşiniz bebekle oynarken yaparsınız

Çok temizlik takıntısına gerek yok bence

Halılar kirleniyorsa kaldırın

Boş yeri süpürüp silmek daha kolay

Maddi durumunuzu bilemem ama Buharlı süpürge her yeri rahatça temizler

marc marka ikili mutfak banyo spreyleri var anında bütün yağı kiri eritiyor kolayca çıkmasını sağlıyor onları deneyin...
çocugunuzu annenize veya kvdenize bırakın temizliğinizi öyle yapın.

Derz aralarına artık kalemler var onunlada çözüm bulabilirsiniz. Temizlik içinse düzenli olduktan sonra herşey kolay. haftada bi süpür sil yeter. Hiç yardımına gelen anne kardeş yokmu

Annem var sağolsun zaten hamileyken hep o vardı hala arada yardım eder ama devamlıı devamlı kadını yormak istemiyorum. kalem olayını duymuştum onu deniycem muhakkak.

evim 3+1 hergün bişeyler yapmaya çalışıyorum ama kız enerjimi alıyor aslında dediğiniz matıklı 1 saatte ben 2 odamı da temizlerim. bazen yapıyorum ama çabuk batıyor haftada bir yapmış oluyorum.

Buharlı süpürgeyi ilkkez duydum araştırıcam. eşimin çalışma saatleri çok kötü kimi sabah 6 da gidip 4 te geliyor kimi 1 de gidip 12 de geliyor. gelince de çok yorgun oluyor. kız uyuyunca az buçuk yapıyorum ama gündüz uykumuz pek yok maalesef

marc marka ikili mutfak banyo spreyleri var anında bütün yağı kiri eritiyor kolayca çıkmasını sağlıyor onları deneyin...
çocugunuzu annenize veya kvdenize bırakın temizliğinizi öyle yapın.

çok küçük bırakamıyorum ki emmesi gerekiyor devamlı. Cıllıtbang kullandım oda fena değil ama marc ı bi denycem.

Kızlar benm ev sahibim bebek görmek bahanesiyle evini görmeye gelecek ondan bu telaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…