• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu mutfak tekstili

seldom

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
1.838
374
128
İstanbul
arkadaşlar merhaba

evim 1 yıl içinde kentsel dönüşüme dahil olacak, o nedenle çok fazla para harcamak istemiyorum, ama değişiklik de istiyorum..ben de mutfağı baştan değiştiremeyeceğime göre ufak tefek değişiklikler yapayım istiyorum...

bordo ağırlıklı bir mutfağım var ve ortamı çok karanlık gösteriyor, ben de masa örtüsü, sandalye kılıfları ve perde değişiklikleri ile biraz renk katmak istiyorum, açık renklerde mesela toz pembe (iddialı renkleri de istiyorum aslında ama bordoyla ancak sıcak bir renk kombinleyebilirim) gibi...

bunları diktirebileceğim uygun ufku açık :) istanbul ümraniyede bir yer var mı bildiğiniz?

bir de mutfak tekstiliyle ilgili önerebileceğiniz site?

hazır bulamam galiba çünkü masam oval (mutfak dar uzun öyle olmak zorunda) masa örtüleri genelde yuvarlak kare falan

bir de acaba pastel düz renk bir tül ve sadece üst farba nasıl durur sizce? modern bir mutfak bu arada farba deyince klasik birşey düşünmeyin lütfen renkli çiçekli böcekli bir kumaş düşünüyorum

Back