Örgü mutfak takımı

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
1. mutfak takımı
mutfaktakm1yw4.jpg

2. mutfak takımı
mutfaktakm2lv5.jpg

3. mutfak takımı
mutfaktakm3mg1.jpg

kızlar ben dantel işinden anlamıyorum ama 3. ve 5. mutfak takımlarını beğendim bunlardan kaçar tane yapılması gerekiyor biri beni aydınlatabilirmi :))

kızlar ben dantel işinden anlamıyorum ama 3. ve 5. mutfak takımlarını beğendim bunlardan kaçar tane yapılması gerekiyor biri beni aydınlatabilirmi :))

arkadasım tanesını herkes farklı yapıyor benım duydugum 6tane 9tane 12tane 15 ve 18tane falan böyle cıkıyor işte herkes farklı yapıyor bılmıyorum ki......

arkadasım tanesını herkes farklı yapıyor benım duydugum 6tane 9tane 12tane 15 ve 18tane falan böyle cıkıyor işte herkes farklı yapıyor bılmıyorum ki......

anladım tatlım. ben hiç bilmiyorum o nedenle sordum.
aldım 3 model örneği hemen yaptırıcam yoktu mutfak takımım
teşekkürler..Şeniz

anladım tatlım. ben hiç bilmiyorum o nedenle sordum.
aldım 3 model örneği hemen yaptırıcam yoktu mutfak takımım
teşekkürler..Şeniz

önemli degıl arkadasım ne demek .......
bende kaydettım yaparmıyım bılmem ama dursun kızım var belki lazım olur benım kızım buyuyesıye neler cıkar ya neyse......

bende daha vardı ama silindi bir de kendimutfak takımım çok güzel kelebek şeklinde harika bir şey taramam bozuldu bozulmasaydı tarayıpta gönderirdim nette bulabilirsem gönderirim beyenmenize sevindim canlarım

çok güzeller arkadaşım benim de takımım yok ama masa örtüsü yapmaktan canım çıktı biterse o belki yaparım :lepi:

X