- 26 Aralık 2012
- 2.502
- 440
-
- Konu Sahibi biseydenicem
BirazBuda çok iyi fikir aslında ama sanırım elektrikli olur buda. Mesela şimdi Salça diyor 1 kaşık içine koyunca salçayı miktar ağırlık olarak tutarsa yeterli diye sinyal veriyor. Yani birde hassas terazi gibi bir yönü olmalı ozaman. Ay çok mu uçtum ne :))))
Onu ben de geçen gün yaşayacaktım nerdeyse biliyo musunuz! ama aklıma gelmedi iç. Çok ciddi bi sorun aslında. Çok çok teşekkür ederim
Tabii ki :)) proje ne olursa olsun sizlerle paylaşırım :))Aaa gerçekten mi eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu. Tek bi ricam var lütfen benim fikre yönelik bir proje üretirseniz bana da muhakkak haber verin olur mu kendi çapımda eğlenirim yıllar boyubu arada kolay gelsin
Teşekkür ederimm :)) özellikle fırınların içinin kir tutma sorunu çok aklıma yattı :))Tencere ile ocak arasında bir bağlantı olabilse. Mesela kaynayınca taşmaması için tencere kapağını hafif açabilse kaynadıktan sonra tencere ocağa komut verse ve kısık ateşe geçiş yapsa ocak. Yemek pişincede gaz kapansa.
Fırınların içi hiç kir tutmasa nemli bezle hemen temizlenebilse. Tabi ocak üzerleride aynı şekilde.
Teşekkür ederiiim :)))Eheh, yaratıcı bir fikir, umarım hepsini değerlendirebilirsin projende. Bana kalsa şu distopya anlatımlarındaki gibi yemek yapmanın tarih olduğu ve yemek kapsüllerinin çıktığı bir yaşam daha kolay olur.
-yemek yapamıyorum, beceriksizim, sinirliyim asdfg.-
Neyse, başarılar diliyorum.:)
Hahahahahaha bu görselleri sorunlarla ilgili yapacağım sunumda kullanıcam :)))Fırın eldivenleri çoğunlukla kaba saba, silikon bile olsalar tutmak, kavramak işkence her zaman.
Güya parmaklarımı nitelikli kullanmam gerek ama tutuş kabiliyeti olarak hissettiğim şunlardan farklı değil.
Hahahahahaha bu görselleri sorunlarla ilgili yapacağım sunumda kullanıcam :)))
Ocak çakmaklarının çabuk bozulması
Polinox tabanlı bulaşık makinemin kokuyor olması (bu genelmi)
kahve makineleri daha bol köpüklü kahve yapsın bence
şu ocaklarında fırınlar gibi zaman ayarı olsa var ya şahane olurdu var mı öyle bir şey ben çok yemek yakıyorum
benim kullandığım bütün buzdolaplarının rafları zor çıkıyor sorun bende mi bilmiyorum.
Şimdilik aklıma gelen bunlar daha olursa yazarım.
şu ocaklarında fırınlar gibi zaman ayarı olsa var ya şahane olurdu var mı öyle bir şey ben çok yemek yakıyorum
benim kullandığım bütün buzdolaplarının rafları zor çıkıyor sorun bende mi bilmiyorum.
hahahahaha harikasınızOnlar parmaklı olanlar :)
Parmaksız olanlarda da durum bu
Teşekkür ederim :)) ben onu saklama sorunu olarak ele alabilirim. Belki pişirme ünitesi ile saklama ünitsi aynı olur mesela :))merhaba. projende başarılar dilerim ki bence olacaksın araştırmacı ve meraklı insanlar işlerini yarım bırakmaz.
benim mutfak sorunum biraz değişik. mutfak dolabı diye bir kavram var. bence bu yanlış. evler yapılırken mutfak dolaplarının duvara gömülü olması gerekir,açılacak yeri bir düşünsenize...hiç bir evde bunu görmedim. normal odalarda gömülü dolap olan ev var mutfakta olan yok. tamam evyeden uzanmak zor olabilir ama diğer duvarla bu uygulanabilir.tabi bu işin m imari tarafı senin işine yaramaz muhtemelen. yine de yazayım dedim bol şans
Tost yapmayı ailecek çok seviyoruz ama makinasıni temizlemeyi hiç sevmiyorum ve düz olduğu için etrafa kırıntı dokulmesinide.bazen diyorum derin tepsi gibi olsa kırıntılar içinde kalsa ve pratik temizleme durumu olsa.bana zor geliyo işte o yağları temizlemek aparatları çıkarmakta hiç pratik değil bence
Hiç biri sizin sorununuz değil tamamen tasarım hatası :)) teşekkür ederim aklınıza geldikçe bekleriim :)))Ocak çakmaklarının çabuk bozulması
Aklınızdaki çözüm de ilham verivi :)) bunu da not ettimTost yapmayı ailecek çok seviyoruz ama makinasıni temizlemeyi hiç sevmiyorum ve düz olduğu için etrafa kırıntı dokulmesinide.bazen diyorum derin tepsi gibi olsa kırıntılar içinde kalsa ve pratik temizleme durumu olsa.bana zor geliyo işte o yağları temizlemek aparatları çıkarmakta hiç pratik değil bence