Mutfak sorunları

Bence komut verdiğimizde her türlü yemek yapma, pişirme, servis etme gibi işleri yapacak bir robot yaparsanız her türlü dertten kurtulmuş oluruz.. Çok makbule geçer.. Her tür yemek ezberinde olsun.. :KK53:
Aslında çok da olanaksız değil biliyo musunuz? Hele her türlü yemeği aklında tutma kısmı çok yapılabilir bir şey. Belki de onu uygularız :)) hepsi değerlendirilecek :)) çok teşekkür ederim :KK68:

Bazen acele işimiz çıkar ve ocakta yemeğimiz varsa da bazen çıkamayız.yemeğin pişmesini bekleriz.ocak akıllı telefonlara bağlı olsa ve kolayca ısı ayarı ve kapatma fonksiyonu mevcut olsa,süper olmaz mı
Olmaz mıı :))) o özelliği sanırım ne yaparsam yapayım eklicem projeme :) bakarsınız üretilir :))

Döküm demir tavalardan şikayetçiyim yağ koymayın deniyor koymayınca evi duman sarıyor yağ koyunca da normal tavadan ne farkı kaldı ?

Aslında çok da olanaksız değil biliyo musunuz? Hele her türlü yemeği aklında tutma kısmı çok yapılabilir bir şey. Belki de onu uygularız :)) hepsi değerlendirilecek :)) çok teşekkür ederim :KK68:
Geerçekten mi? Cidden yapabilir misiniz? Valla çok makbule geçer. Biran önce yapın, ilk denemeyi benim evde yapabiliriz :KK48:

Bi pişirme asistanı güzel olmaz mıydı? :) aşama aşama ne yapmamız gerektiğini anlatan, o malzeme çok oldu, bu az oldu diyip ısıyı ayarlayan :)))

Eheh, yaratıcı bir fikir, umarım hepsini değerlendirebilirsin projende. Bana kalsa şu distopya anlatımlarındaki gibi yemek yapmanın tarih olduğu ve yemek kapsüllerinin çıktığı bir yaşam daha kolay olur. :-)
-yemek yapamıyorum, beceriksizim, sinirliyim asdfg.-

Neyse, başarılar diliyorum.:)

Tencere ile ocak arasında bir bağlantı olabilse. Mesela kaynayınca taşmaması için tencere kapağını hafif açabilse kaynadıktan sonra tencere ocağa komut verse ve kısık ateşe geçiş yapsa ocak. Yemek pişincede gaz kapansa.

Fırınların içi hiç kir tutmasa nemli bezle hemen temizlenebilse. Tabi ocak üzerleride aynı şekilde.

Bende yemek pişince kendiliğinden kapanan ocak olsa hemen alırım.Yada kendi kendini karıştıran tencere çok severim yayla çorbasını ama hemen kesiliyor.):)
Son söylediğiniz olmayacak bişey değil. Mesela hazır çorba. Tarhana. Puding vs gibi şeylerde sürekli karıştırma istiyor. Ama sanırım bu tencereden çok elektrikli bir alet olabilir. Mutfak robotunun daha yavaş olanı ve aynı zamanda su ısıtıcısı gibi ısınma özelliği olmalı.

Bende yemek pişince kendiliğinden kapanan ocak olsa hemen alırım.Yada kendi kendini karıştıran tencere çok severim yayla çorbasını ama hemen kesiliyor.):)
Pirinci pişirdiğin sudan katacağın yoğurda su koy biraz güzelce ısıt yoğurdu öyle ekle çorbaya karıştırmaya gerek kalmıyor. Ben çok yaparım yayla çorbası. Çocuklar bayılır. Hiç kesilmiyor böyle yapınca.

Bi pişirme asistanı güzel olmaz mıydı? :) aşama aşama ne yapmamız gerektiğini anlatan, o malzeme çok oldu, bu az oldu diyip ısıyı ayarlayan :)))
Buda çok iyi fikir aslında ama sanırım elektrikli olur buda. Mesela şimdi Salça diyor 1 kaşık içine koyunca salçayı miktar ağırlık olarak tutarsa yeterli diye sinyal veriyor. Yani birde hassas terazi gibi bir yönü olmalı ozaman. Ay çok mu uçtum ne :))))

X