Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar hemen çekip ekliyorum arkalarınıda,sıcak sıcak daha yeni bitirdim bunları,yakında bunlara ek bir sürprizim daha olacak mutfaklarınız şenlenecek anlıyacağınız,maliyetide düşük bana toplam 9 liraya mal oldu,alt kısımda lastik kullandım üst tarafı diktim.
Çok teşekkürler Gül güzeli ve Meleekciğim Melekciğim ben içine ip katmadım 60 ilmekle altları başladım şiş 4 numara kullandım,üstleride 55 ilmek yaptım işte 60 a 60 olucak şekilde bitir canım,şimdiden kolay gelsin.Haaa bu arada düz örgü yaptım.
ay çok çok güzel olmuş benimdesandalyelerim böyle bende yapmak istiyorum ama hiç örgüden almam şimdi bana briaz detaylı anlatırmısınız nasıl yapıcağımı size zahmet azıcık ince ayrıntıları ile anlatırsınız yapmak istiyorum çok beğendim