Mutfak Robotu&Bullet Express

naznur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
93
2
86
Ankara
Bayanlar Bullet Express kullananınız var mı?Mutfak robotu alacağım kararsız kaldım.bilmiyorumkismile

BAYANLAR HİÇ KULLANAN YOKMU YADA HAKKINDA BİLGİSİ OLAN:uhm:

canım baya olmuş sen yazalı ama aldınmı bullet mutfak robotu bende araştırma yapıyorum nette bullet expres ile karşılaştım baya kullanışlı gözüküyor ama herhangi bir satış noktası yok sanırım güvenip te netten de almak istemiyorum sen ne yaptın?

Kızlar ben de çeyiz olarak alacağım ama kararsız kaldım..Fikri olan paylaşabilir mi?

Merak edenler için söyleyim..Ben aldım, cok da memnundum.Doğraması,parçalaması,meyve sıkacağı süper.Motoru cok güçlü,bıçakları çok keskin ancak dış aksamı çok adi.Nitekim mikser kabım kırıldı (sadece 2 kere kullandım) ve kırılan parçayı temin edecek hiçbir yer yok Türkiyede.Ebaydan filan baktım türkiyeye kargo yok.Aldıgım firmayı aradım garanti için ithalatçı firmaya ulasmam gerekiyormuş o da amerikada.Bi mail adresi veya herhangi bir site yok..Bir kez daha anladım ki tv ürünleri gerçekten beş para etmezmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…