Mutfak Dekorasyonu mutfak renkleri...............

esrakodal

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
4
0
16
İzmir
merhabalar... ben amerikan mutfak yaptıracam yalnız fikirlerinize ihtiyacım var... arkadaslar ben sizi düsüncelerimi söyleyim sizde bana görüslerinizi bildirin... mutfak rengi mürdüm+kırık beyaz olmasını istiyorum yalnız modası geçer diyede korkuyorum.. duvarlar çakıl tası veya fil dişi... iç kapı kırık beyaz... ve laminentler akçaağaç veya akçaağaça yakın bi renk olsun istiyorum... mutfakla oturma odası birlesik toplamda 25m2 fuul günes görüyor... renklerde kararsız kaldım fikirlerinizi öğrenmek istedim yardımcı olursanız sevinirim... simdiden tesekkürler...

canım amerikan mutfak yapacaksan salonunla uyumlu olmalı.

yani müdüm kullanacaksan salonda mürdüm aksesurlar yastıklar bulunmalı bence.

beyaz lake mutfakları çok beğeniyorum.

hem şık gösterişli hemde uyum konusunda sıkıntı yaşanmıyor. duvar renginde sahra bejini beğeniyorum bi bak derim.

laminantları iyi düşünmüssün, temizliği rahat olur, toz göstermez. hemde güzel görünür.

ben sade şıklıktan yanayım, dediğin gibi modası geçince değiştirmek kolay olmaz. iyi bütçe gerekir.

bunlar benim fikirlerim. umarım yardımcı olabilmişimdir:)

aslında iyi fikir önerilerini dikkate alcam bi arastırayım... bütçem kısıtlı ilerde sorun olmaması için iyi seçim yapmam gerekiyor...çok saol bilge.

Amerikan mutfak kullanmanın en büyük dezavantajı fazla göz yorması ve salonu olduğundan daha küçük göstermesidir.
Ben şahsen kullanacak olsaydım özellikle dolaplarda koyu renkleri (gri-siyah) duvar ve tezgahta açık rengi tercih ederdim.
Mekanı ferahlatması ve salondan keskin bir çizgiyle ayrılıp daha şık görünmesi için.
Dediğiniz gibi mürdüm de çok güzel olabilir fakat hem göz yorar hem de salonunuzu farklı rengiyle gölgede bırakabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…