Mutfak rengi hakkında yardım...

gulcanby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
82
0
36
Ordu
kızlar önerilerinize ihtiyacım var,mutfağım 12 metrekare,sizce zeytin beyazmı,siyah beyazmı,abanoz beyazmı,çok kararsızım,zemin açık meşe olacak,kapılar beyaz,duvarlar bej,yoksa hepmi kırmızı beyaz yaptırmalıyım,sedefli beyazda hoşuma gitti,nolursunuz akıl verin

mutfağının resmini koyma şansın varmı? anlattığın kadarıyla kırmızı hoş olur diye düşünüyorum.:26:

mutfağının resmini koyma şansın varmı? anlattığın kadarıyla kırmızı hoş olur diye düşünüyorum.:26:

evimi yeni yaptırıyorum sıfırdan,kare bir mutfak,kırmızı hoşuma gidiyor ama aksesuarlardamı yoksa dolap kapaklarındamı kullansam bilmiyorum,çok kararsızım,birkere yaptırıyorum güzel olsun istiyorum

canım ben kırmızıyı tavsiye etmiyorum ablam yaptırdı 2 sene oldu sıkıldı valla keşke tek beyaz yaptırsaydım deyip duruyor bence beyaz yaptır

teşekkür ederim canım bende galiba tek sedefli beyaz yaptırıcam,ara mozaiklerde siyah beyaz gri aksesuar ve halıdada kırmızı kullanıcam,son kararım bu inşaallah güzel olur

siyah beyaz mutfak, gri kırmızı aksesuarlarla hoş olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…