Mutfak Dekorasyonu mutfak perdesi halımla uyumlu nasıl olur. (resimli)

klorofil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
28
0
0
Manisa
merhabalar. yeni çeyiz evi düzüyoruz ancak ben mutfak perdesine bir türlü karar veremedim.

halım şu şekilde: $imagesCAJ7TISI.webp

düşündüğüm perde modeli de şöyle: $goruntu_399_.webp

ancak halıma uygun nasıl bir kumas secmeliyim desenli mi yoksa sade mı.. bu sıralar çiçekli modeller moda ama çok mu boğar. kararsız kaldım kafam iyice karıştı. yardım edin lütfen zaman darılıoo..
ayrıca sunu belirteyım mutfağım çok ışık almıo ama genişçe bir mutfak. yanı sececeğim kumas -rengi mutfağı aydınlık göstermeli.

Son düzenleme:
düz ya da puantiyeli olabilir. mesela kırık beyaz üzerinde açık pembe puanlar çok hoş durur :31:

Son düzenleme:
Halınız çok renkli olduğu için benim fikrim perdede seçimini daha sade modellerden yapın düz renklerden.

ben size farklı bir perde önereceğim stor çok kullanışlı bu perde mutfağa ağır kaçar gibi geldi
$images.webp

changing isimli üyenin de dediği gibi puantiyeli bir şeyler olursa hoş olur english homeda filan vardı o şekilde tüller puantiyeli beyaz böyle çok tatlı olabilir mesela,ve unutmadan bir fikrimi de belirtmek isterim başka herhangi bir yerde farklı bir çiçek desenlemesı kullanmayın çünkü birbirinden alakasız desenler insanın gözünü yorabiliyor ee gelen misafirlerimizin de mutfağımızı beğenmemelerini istemeyiz tabiki :)

daha yeni yorum yapmıştım gerçi ama aklıma bir şey daha geldi
hani şu son bir bir buçuk senedir moda olan ipli perdeler var ya onlardan da olabilir hatta hoş bile olur yani ben kendi odamda kullanıyorum diğer üyeler ne düşünürler bilemiyorum tabi ama kullanımında sorun yok yıkayacağınız zaman da bağlayıp makinaya atıyorsunuz

Kirik beyaz kendinden desenli tul ve guneşlik tavsiye ederim ayrica ust taraftaki farbela gibi perdeyi mutfakta begenmiyorum

oncelikle mufakta hali cok kullanissiz oluyor, makinaya atilabilen kilimler en ideali bana gore.
haliniz desenli oldugu icin perdenizi duz renk, mesela halidaki mor cicegin renginde secebilirsiniz. kalin bir perde olmasin ince dursun boylece karanlik gostermez

bence sizin seçtiğiniz perdenin modeli çok hoş olur uyar. ama halının içinden bir rengi seçip tek renk kullanmanız iyi olur. halı desenli, perde desenli hoş durmaz çok karışık durur. imkanınız varsa eflatun pembe ya da kırık beyaz bi perde olabilir.. ama kesinlikle düz renk.

Hayırlı günler ben yeni üyelerinizden mutfakla ilgili bir sorum olacak bana fikir verirseniz memnun olurum. Mutfağım dolapları kırmızı beyaz, ana renk kırmızı, perde yaptırmak istiyorum zebra modeli ne renk olabilir.

Hayırlı günler. Ilki buraya üye olmuşum.çok teşekkür ederim dediğiniz gibi kırık beyez zebra modeli siparişi verdim. çok güzel olacağını söyledi perdeci de çok mersi...

Hayırlı günler. Ilki buraya üye olmuşum.çok teşekkür ederim dediğiniz gibi kırık beyez zebra modeli siparişi verdim. çok güzel olacağını söyledi perdeci de çok mersi...

kesinlikle doğru karar vermişsin smdi sana zebra perde yaptr mutlaka die msj yazıodum:))) çok kullanışlı cnm bn oturma odamdada kullanıorum

Bence perde çok güzelmiş .Bayıldım .Perde aynı kalsa da düz bir halı modeli bulsanız . Halıyı aldınız mı? Perdeyi çok sevdim .

İkisi birden desenli olmamalı perden desenli halın düz tek renk birşey olursa cok daha şık olur bence:))

Back
X