Mutfak masraflarından nasıl kısılır

Bazen benim de eşim diyo bigün beni de atacaksın şu makiaya diye:)))

Ya valla çok imrendim size ben. Bu market sanırırm çok büyük bir market. Ne kadar şanslısınız. Antyalyada böyle bir market yok. Ama Tasaruf için yaptıklarınız çok güzel valla çok takdir ettim sizi..

Antalya'da Metro market var dediğiniz gibi.
En kötü ihtimal büyük alışveriş için ona gidebilirsiniz.
Yine diğer marketlere göre oldukça karlı olur.
1 tl 2tl daha ucuz normal marketlere göre sadece ama 100 150 ürün topluca alındığında kar oranı yine de yüksek.

Aslında yaptıklarımın bir çoğunu tasarruf düşünerek yapmamıştım.
Söylediğim gibi yeni evliyim ve, 3. ayımızda bir hesap çıkardık akıllara zarar.
Tabi baba evinde aldığım hiçbir şeyin fiyatına bakmıyordum, önemsemiyordum ama iş başa düşünce zormuş.
Ev faturaları, aidat, alışveriş ve bize hiçbir şey kalmıyormuş.
En büyük parayı da markete harcıyormuşuz.
Tabi ben migros, makro center, beğendik gibi marketlere gidip minicik paketli şeyler alıyordum.
O gün, kullandığım ürünlerin daha çok gitmesi ve biz de daha kaliteli bir hayat yaşamamız için kendimce bir şeyler yaptım.
İşe de yaradı.

Ben de dediğiniz gibi evlendiğim ilk zamanlarda migros ve makro centerı kullanıyordum. Bazı ürürnleri hala da ordan alıyoruz. Ama sonra market bültenlerini falan takip edince çok farketti. :)

filmdelisi ankarada gimat nerede acaba yada baska toptanci var mi bildigin.gimatin adresine baktim ama internet yavas cikmadi

filmdelisi ankarada gimat nerede acaba yada baska toptanci var mi bildigin.gimatin adresine baktim ama internet yavas cikmadi
Semt olarak anlatayım size yerlerini.
Orada bir çok böyle market var.
Sadece bir tane değil, peynircinin var, yunusun var.
Bunun gibi sayamadığım en az 15 tane market mevcut.
Her seferinde başkasına gidiyoruz biz.
Urankent e giderken solda kalıyor, Urankent te de var.
Arabayla giderseniz, geze geze hepsini bulma şansınız olur.
Bu şey A city avm nin arka taraflarında marketler.
Zaten orada yolda hep Gimat tabelasını görürsünüz.

boğazdan kısma da başka nerden kısarsan kıs.bebişin olacak hayırlısıyla

ayzeze bence antalyada da vardır boyle marketler cunku esnafta boyle buyuk marketlerden toptan alışveriş yapıyor bence bır araştır

filmdelisi dediğin markete gıttık esımle bır ay kadar once gercekten kolalar deterjanlar su ne kadar uygunmus bende bundan sonra oraya gıdıcem alısverıs ıcın. cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…