Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım burda ikea yok :))) ordaki masalar nasıldır bilemiyorum :))teşekkür ederimşahsen ben ikeadaki mutfak masalarını daha çok begenıyorum ama illaki bunlar arasında tercih yapıcaksan bence üstteki
fikirlerimiz genelde aynıı:)) teşekkür edrimm:))))1. bence de
beyaz cam çok güzel olur canım.........arkadaşlar mayıs ayında düğünüm var kısmetse yardımınıza ihtiyacım var bu mutfak masası modellerinden hangisini alacağıma karar veremedim mutfağım kırmızı beyazz yorumlarınızı bekliyorummmm
beyaz cam derken anlayamadım :))) kusura bakmayınbeyaz cam çok güzel olur canım.........
siz kusura bakamayın üstteki 1.resim ben sadece onu görmüşüm digerlerini dikkat etmemişimbeyaz cam derken anlayamadım :))) kusura bakmayın
benim evimdeki simli camlı ve beyaz ben çok begeniyorum şuan bil.resmi yok eşim gelince onun telefonu ile çekeyim resim atayımm..[tabi canım merakla bekliyorum resimleri:))
bu modeller pek hoşuna gitmedi sanırımcamları beyaz bunlarında sanırım ama senin mutfak masanıda merak ettim tatlımm:))siz kusura bakamayın üstteki 1.resim ben sadece onu görmüşüm digerlerini dikkat etmemişim
keşke telefonum akıllı olsaydı canım hemen atardım eşimde işden henüz gelmedi gelince ilk işim o olucak...bu modeller pek hoşuna gitmedi sanırımcamları beyaz bunlarında sanırım ama senin mutfak masanıda merak ettim tatlımm:))
olsun canım beklerimmm ben burdayımm:)))keşke telefonum akıllı olsaydı canım hemen atardım eşimde işden henüz gelmedi gelince ilk işim o olucak...
canım umarım anlaşılır olmuştur birde masama uygun lambam var onu da cektim belki begenirsinolsun canım beklerimmm ben burdayımm:)))
teşekkür ederim güzel dilekleriniz için:))Bellona'yı daha çok beğendim ben. Umarım her şey gönlünüzce olur. Mutluluklar.