Mutfak masası,baza ve yatak önerisi...

gulizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
312
4
96
Diğer
hanımlar mutfak masası almak istiyorum..
arkadaşım ''tamamen ahşap olanlardan al .çizilince en azından bi vernik attırırsın ..metal ayaklı masa ve sandalyeler zamanla kararıp,çürüyebiliyo.bana aldığım mobilyacı söyledi '' diyor..

metal ayaklı sandalye ve masa kullannalar deneyimlerini paylaşabilirmi?tavsiye edebileceğiniz çok büyük olmayan(tayinciyiz:çok üzgünüm:) açılabilen mutfaka masası modelleri varsa ekleyin lütfen a.s.

biraz çok oldu ama:kedi:baza ve yatak tavsiyesi de bekliyorum..

benim masam 1 senedir ne karardı nede paslandı masamında sndalyeleriminde ayakları metal, masamda kalın camdan, ben memnunum ama içine sinene kadar araştır derim.

baza ve yatak için istikbali tavsiye edebilirim. 6 senedir kullanıyorum çok memnunum.bazayı mutlaka metal profilli almalısın sağlamlık açısından. vee mutlaka ayakları süpürge girecebilecek kadar yüksek olsun temizlik açısından...

bence metal ayaklı ve cam masa al. ahşabı çok korumak zorunda kalıyorsun. masayı sil hemen çiziliyor. koyu ahşap rengi ise çiziği hemen belli ediyor.hemen cila atılabiliyorsa onu bilmem ama zor bence.. :umursamaz:

Canım bnde uzun zamandır masa arayısındaydım ki en son istikbalınin ayakları metal cam sandalyeleri katlanır bi modeli var adı aklımda deil suan ama tavsiye ederim hem sık hem gsL.hmde grcektn cok arastrdım ;9

tavsiyelerinize çok teşekkür ederim kıslarr..

yatak çok önemli malumunuzboshayallersmile yeni viscolex yataklara bakmıştım ..ama eşimin iş yerindekiler viskolet ilk yatıldığında çok güzel ama sonra yatakta dönmek bile zor.ayrıca sabah yorgun kalkıyosun demişler eşime..kafam karıştı yaww..kullanan varmı?bilmiyorumkismile

Benim mutfak masam ahşap sandalyelerin ayakları ise metal, 7 yıldır kullanıyorum.Doğtaştan almıştım. Metal ayaklar zamanla paslanıyor. Benimkinde hafif bir paslanma var, ancak masanın ahşap ayakları sandalyeninkinden daha çabuk yıprandı. Elektrik süpürgesi ve sandalye darbeleri alarak koyu renk olduğu için çok çirkin göründü.Metal ayaklarıda zaman zaman düzenli olarak silersen sorun olmaz.Bence beğeniyorsan metal ayaklı takım al.

yatak ve baza da bence en iyisi yataş marka olan,
mutfak masa mın da üzeri akçaağaç ayakları metal,
sandalyelerimde krem ayakları metal, 4 yıldır kullanıyorum bir sorun olmadı

arkadaşım bızde yeni aldık yatağımızı ve sımdılık cok memnunuz bellonadan aldık bu aloe vera dıye bır sey varmıs kan dolasımını hızlandırıyor ve yorgun kalkmamanı saglıyor h-gercektende farkettık esımle cok rahat yatak tavsıye edebılırım

cnmm bende yeni aldım bi ay sonra evlencem:)mutfak masasını ahşap siyah aldım sandalyede deri siyah:)cam masa sevmiyorumm benn ahşap daha güzel hem cam masa tehlikeli üzerine sıcak tencereyi dalgınlıkla koydugun zaman çatlayabilme olasılıgı var..bi de görsel olarak hhoş gelmiyor bana:)
bazalı yatak kesinlikle tavsiye ediyorummm içi baya bşy alıyorrrrr...kimi yerde tek baza varrrr öyle lanlardan alma çok kullanışsız oluyor ve orta ksımında çokme olabilir ileriki zamanlarda..iki tane tek kişilik bazayı birliştirip al bence..hem taşınırkende kolay oluır:)

canım arkadaşlarda bellonadan viskolex yataklarından almışlar ..dönmek mümkün deil rahatsız,sabahta tersine yorgun kalkmaya başladık ..şikayet edeceğiz diyor:sm_confused:

senin dediğin bu aloe veralı olanada baktık ..satıcı henüz yeni çıktığı ve henüz kullanan yorumu olmadığı için bişey diyemicem ama son teknoloji dedi..:uhm:bilmiyorumkismile

hayatımızın üçte biri yatakta geçiyor..offf yaa gerçekten zorr seçimm:bbo:

bazada karar verdim ama.. fiyat olarakta, bütün özellikleri taşıyanda bellona baza modelii :))

KISLAR EŞYAMI YENıLıYEYıM ,KıRALIK BAŞKA EVE GEÇıYıM DERKEN EV ALDIK.:sm_cool:HEMDE AKILIMIZDA HıÇ YOKKENN..(BEN ıYıDEN ıYıYE ıNANDIM BU HIDRELLEZDEKı GÜL AĞACI DıBıNE DıLEK ÇıZME ıŞıNE:))
+YENı EVE YENı MOBıLYALARDA ALDIM..

NASIL BıŞEY DERSENıZ :1rolleyesOĞTAŞIN YENı PASıFıKA SERıSıNıN YATAK ODASI YEMEK ODASI VE KÖŞESıNı ALDIM..

BıRDE AŞK YATAĞI LOVELY(DOĞTAŞTAN):asigim:

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK MıNNACIK EVıMDE...ÇOKK ŞÜKÜRRR...ÇOOOOKKKKK MUTLUYUM:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…