mutfak masası arıyorum

mehtapurcan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
36
0
36
İstanbul
selam kızlar evime mutfak masası alıcam ama güsel bişey bulamıyorum siz mutfak masalarınızı nerelerden aldınız bide foto eklerseniz süper olur.:46:

foto yok ancak şöyle bir önerim olacak... ikea da kendi masanı yaratma imkanın var.. masanı ayaklarını ayrı ayrı seçip birleştirebiliyorsun renkler modeller var değişik.. bi göz at derim ben

Ben de bar masası almayı düşünüyorum mutfağa değişik bir hava katabilir bar sandelyeleriyle birlikte :)

kızlar benım mutfak masam bar şeklınde 4 tanede bar sandalyesı var ama ınanın kullanışlı deıl goruntu guzel ama hergun yemek yemek için ideal deıl

192159.jpg

bu da benim mutfak masam canım.. mutfagımı daraltmamak icin almıştım.. pratikerden.. cok begeniyorum 2 kişilik olması cazip geldi..
Bar sandalyeleri bende cok beğeniyordum lakin kullanışsız gerçektende ..
Farklı dizaynlarda cok güzel masalar var netten bakabilirsin:107:

çağınbüro diye google da arattır papatya marka sandalyeler var o kadar güzel ki ben bayıldım, foto eklemeyi beceremedim :( Sandalyeler o kadar şık ki dümdüz beyaz bir masaya mor sandalye koymuşlar tek kelimeyle bayıldım ...

tchiboda geçen haftaydı galiba güzel masa ve sandalyeler vardı... benm çok hoşuma gitti de evlilik için uzun bi zaman dilimi olunca alamadım...

Back