• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfak masam :))

pakizee

14.07.2012
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
2.055
1.465
373
$Jumping-Masa.webp

kızlar mutfak masamı da aldm sizce nasıl??

Cok begendim cok guzel.
Cam masalardan ben tedirgin oluyordum, temizlik acisindan.
Gecen aylarda kuzenime gittim onun masasida camdi ve ne kadar kolay temizlendigini fark ettim.
Ayni zamanda da gayet hos duruyor, temiz duruyor.

Gule gule kullan insallah...

çok gzl vnm yaa gle gle kullan bnmde almam lazım aslında yeni sayılır daha 10 ay oldu alalı ama kalitesizmiş sanırım boyası falan kalktı ikeadan almıştım :((( sen nerden aldın takım olarakmı aldın ayrı ayrımı??

cok begendim cok sık duruyor canım acık renklerde eve ferehlık veriyor.güle güle kullan :nazar:

Cok begendim cok guzel.
Cam masalardan ben tedirgin oluyordum, temizlik acisindan.
Gecen aylarda kuzenime gittim onun masasida camdi ve ne kadar kolay temizlendigini fark ettim.
Ayni zamanda da gayet hos duruyor, temiz duruyor.

Gule gule kullan insallah...

teşekkür ederim canım kullaşılı öyle kolay kolay kırılcak birşeye benzemiyor üzerinde herhangi birşey kesilmemesi lazım çizilme ihtimali yüksek onun dışında beyaz olduğu için tozu göstereceğine inanmıyorum ben
teşekkür ederim güzel yorumun için:54:

teşekkür ederim canım kullaşılı öyle kolay kolay kırılcak birşeye benzemiyor üzerinde herhangi birşey kesilmemesi lazım çizilme ihtimali yüksek onun dışında beyaz olduğu için tozu göstereceğine inanmıyorum ben
teşekkür ederim güzel yorumun için:54:

Kesinlikle, zaten ona gore yapiyorlar artik mobilyalari.
tek yonlu degil cok yonlu dusunulerek yapildigi icin.
Insallah huzurla kullanirsin masani :34: rica ederim ayrica..
Bende mutfagim icin boyle birsey istiyorum ama beyaz degilde sirf cam olarak...
Bakalim insallah onu koyacak kadar mutfagim olur :9:

Çok hoş tatlım bayıldım :)) mutlu günlerde kullan :))

cok begendim cok sık duruyor canım acık renklerde eve ferehlık veriyor.güle güle kullan :nazar:
çok teşekkürler tatlım :54:
çok gzl vnm yaa gle gle kullan bnmde almam lazım aslında yeni sayılır daha 10 ay oldu alalı ama kalitesizmiş sanırım boyası falan kalktı ikeadan almıştım :((( sen nerden aldın takım olarakmı aldın ayrı ayrımı??
dün ikea ya 2 defa gittik masalar çok hoş fakat sandalyeleri çok pahalıydı ucuz olanlarda basit gelmişti gözüme iyi birey almak için 750 tl yi gözden çıkarmam gerekti. sonra bursada dolaşmadığım bir yer kalmadı en sonunda mahalle arasında bi yer buldum 750 tl dedi pazarlıkla filan 500 tl indi. takım olarak aldım canım.teşekkür ederim tatlım:54:

Masa güzel de sandalyeler bana çok kaba geldi. Siz beğenmişsiniz zaten, güle güle kullanın.

Son düzenleme:
çokk güzelmiş inşallah benimde mutfağım büyük olur en azından bi masa seti alacak kadar :)

Back
X