mutfak lavabosuna kalip sabun koyulmaz mi?

gunesdogacakbence

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
124
86
13
40
bu da dert mi demeyin arkadaslar cok dalga gecildi benimle.gecende eltim bizde.mutfakta sabunu gordu lavaboda esimin yaninda bir kahkaha atti bunun ne isi var burda diye.sasirdin herhalde banyo mu burasi diyor.ay bir sinir oldum.bsiey de diyemedim kem kum ettim.ya koyulmaz mi sabun oraya.ben koyuyorum annem de koyardi.e ben millette goruyorum mutfakta el yikayacaklari zaman sivi deterjanla yikiyorlar.asil anormallik bu degil mi?

Sivi deterjanla el yikanir mi yahu, ne bicim kurutur. Benim annemde de beyaz kalip sabun olurdu. Hatta bardaklari falan onunla yikardik icinde daha az kimyasal var diye. Ben sivi sabunu 1e 3 suyla karistirip kopuren sabun yapiyorum. En az o kurutuyor ellerimi.

Bende de tam tersi kalıp sabun kalıntı bırakıyormuş gibi kurutuyor. Hiç sevmiyorum verdiği hissi..
Hatta banyoda da sevmem. Temiz lavabo bile su tutuyor sabun yüzünden..

Mutfakta kalıp sabun ilk kez duydum açıkcası.
İkinci si ise mutfak lavabosun da zaten el yıkanmaz 🙄 yemek yapmadan lavaboda eller sabunlanır, yemeğe girişilir yemek yapma esnasında el yıkanması gereken durumda mesela domatesin suyu vs elden gitsin diye el su dan geçirilir .. yemek yapma işlemi bittikten sonra tekrar lavaboya gidilip el yıkanır. Mutfakta el yıkamak.. bilemedim.

Bende de tam tersi kalıp sabun kalıntı bırakıyormuş gibi kurutuyor. Hiç sevmiyorum verdiği hissi..
Hatta banyoda da sevmem. Temiz lavabo bile su tutuyor sabun yüzünden..
Yani aslinda onemli olan icinde zararli kimyasal olmayan bir sey kullanmak. Sivi ya da kalip fark etmez. Zararli kimyasallar da en fazla deterjanlarda var.

Ona ne ki canım bn orda olmasını uygun gördüm deseydiniz mutfak lavabosunun sabunu başka banyoda olan sabun başka ikisinin kullanılış amacı farklı o bunu düşünememiş mümkünse sıvı sabun tercih edin.

Back
X