- Konu Sahibi sosomariam
Mağazalarda satılan sıradan temizlik mendilleri, birden fazla bilinmeyen toksik madde içeriyor
ve hatta bu maddeler isim verilmeden fragnance başlığı altında ,içindekiler kısmına ekleniyor
işte size yeniden kullanılabilir doğal ıslak mendil tarifi (Tarif Jill hanıma aittir )
Pamuklu emici; beyaz renk kumaşlardan uygun ebatta kare parçalar kesin (kumaş yıkanmış temiz ve kuru olsun)
yeni kumaş almak istemiyorsanız evdeki eski penyeleri de kullanabilirsiniz
Bir cam şişeye
1 su bardağı sıcak su; 8 de bir ölçüsünde (30 ml ) arap sabunu
8-10 damla ya da 1 kapak dolusu nane yağı dökün
iyice karıştırın; kuru kumaş mendilleri kavanoza atın mendiller iyice ıslanana kadar kavanozu çevirin
mendilleriniz hazır
bunu tezgahları silmek ,kapı kolları vs için kullanabilirsiniz
mendiller kullanıldıktan sonra yıkanıp kurutulduktan sonra tekrar kavanoza atılıp ıslandıktan sonra kullanılabilir
nane yağı güçlü bir antibakteriyeldir; kokusu ferah ve güzeldir
ben denemedim sadece türkçeye çevirip ekledim malzeme alırsam denemeyi düşünüyorum belki yerler bile silinebilir?
Sevgili kazenden ricam; organik tarifler adında yeni bir bölüm açması
buraya; hem cilt bakımı ,doğal diş macunu; şampuan ve tarifler ayrıca ev temizliği için yeni tarifler eklemek isterim
ve hatta bu maddeler isim verilmeden fragnance başlığı altında ,içindekiler kısmına ekleniyor
işte size yeniden kullanılabilir doğal ıslak mendil tarifi (Tarif Jill hanıma aittir )
Pamuklu emici; beyaz renk kumaşlardan uygun ebatta kare parçalar kesin (kumaş yıkanmış temiz ve kuru olsun)
yeni kumaş almak istemiyorsanız evdeki eski penyeleri de kullanabilirsiniz
Bir cam şişeye
1 su bardağı sıcak su; 8 de bir ölçüsünde (30 ml ) arap sabunu
8-10 damla ya da 1 kapak dolusu nane yağı dökün
iyice karıştırın; kuru kumaş mendilleri kavanoza atın mendiller iyice ıslanana kadar kavanozu çevirin
mendilleriniz hazır
bunu tezgahları silmek ,kapı kolları vs için kullanabilirsiniz
mendiller kullanıldıktan sonra yıkanıp kurutulduktan sonra tekrar kavanoza atılıp ıslandıktan sonra kullanılabilir
nane yağı güçlü bir antibakteriyeldir; kokusu ferah ve güzeldir
ben denemedim sadece türkçeye çevirip ekledim malzeme alırsam denemeyi düşünüyorum belki yerler bile silinebilir?
Sevgili kazenden ricam; organik tarifler adında yeni bir bölüm açması
buraya; hem cilt bakımı ,doğal diş macunu; şampuan ve tarifler ayrıca ev temizliği için yeni tarifler eklemek isterim