• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfak için MÜRDÜM MÜ YOKSA BEYAZ MI FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM

deren16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
489
9
46
Kastamonu
ARKADAŞLAR yeni ev aldık şuanda mutfak için dolap rengi seçicez ama ben renk konusunda çok kararsız kaldım.heryerde siyah beyaz kırmızı mutfak rengiyle karşılaşıyorum.tamamen beyaz yada alt kapakları mürdüm olacak şekilde beyaz mürdüm iki seçenek var aklımda .bi kaç örnek resim ekliyorum daha farklı fikirlerde olabilir yardımcı olursanız çok sevininirim.teşekkür ederimEki Görüntüle 1046227 Eki Görüntüle 1046228 Eki Görüntüle 1046229 Eki Görüntüle 1046230 Eki Görüntüle 1046231 Eki Görüntüle 1046232 Eki Görüntüle 1046233

en güzeli mürdüm ve beyaz . hayırlı olsun mutlulukla kullanmyı Allah nasip etsin

ARKADAŞLAR yeni ev aldık şuanda mutfak için dolap rengi seçicez ama ben renk konusunda çok kararsız kaldım.heryerde siyah beyaz kırmızı mutfak rengiyle karşılaşıyorum.tamamen beyaz yada alt kapakları mürdüm olacak şekilde beyaz mürdüm iki seçenek var aklımda .bi kaç örnek resim ekliyorum daha farklı fikirlerde olabilir yardımcı olursanız çok sevininirim.teşekkür ederimEki Görüntüle 1046227 Eki Görüntüle 1046228 Eki Görüntüle 1046229 Eki Görüntüle 1046230 Eki Görüntüle 1046231 Eki Görüntüle 1046232 Eki Görüntüle 1046233

hayırlı olsun canım bizde yazlığımızda beyaz mürdüm kullanıyoruz canım çok şık duruyor tavsiye ederim :16:

Merhaba yorum yapmamı istemişsiniz teşekkür ederim :) nacizane benim fikrim bembeyaz mutfak mürdüm rengi hali perde ve aksesuarlarla renklendirebilirsiniz.hem sıkılırsanız yine hali perde masaortusu gibi değişikliklerle taze bir mutfağınız olur :) yatak odama dikkat ederseniz bu bembeyaz pembe fon perdelerim yerine turkuaz fon kullansam tamamen odanın havası değişir hemde düşük bir maliyetle :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biz daha önce ki kira evimizi mürdüm ve beyaz yapmıştık harika olmuştu alt ve üst mürdüm sadece camlı olan kısımlarınıda beyaz yapmıştık aralarına harika olmuştu ve yarım ada mutfaktı...size örnek resim vereyim

Eklentiler

• $images.jpg
    $images.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 439
Merhaba yorum yapmamı istemişsiniz teşekkür ederim :) nacizane benim fikrim bembeyaz mutfak mürdüm rengi hali perde ve aksesuarlarla renklendirebilirsiniz.hem sıkılırsanız yine hali perde masaortusu gibi değişikliklerle taze bir mutfağınız olur :) yatak odama dikkat ederseniz bu bembeyaz pembe fon perdelerim yerine turkuaz fon kullansam tamamen odanın havası değişir hemde düşük bir maliyetle :)

teşekkür ederim bende bembeyaz fikri birz ağır basıyor halıyla perdeyle renklendirebilirim evet doğru söylüyosunuz duvara grili beyazlı bir duvarkağıdı da hoş olur değilmi

mürdüm güzel ama beyaz tercihim olurdu :16:

Ben olsam bembeyaz yaparım,istediğim renkle kullanırım.
Mürdüm yaparsan örtü,halı gibi seçeneklerin kısıtlanıyor ve bir süre sonra sıkılabilirsin.
Ayrıca mürdüm moda ve her moda gibi geçip demode görünecek.
Birkaç sene öncesine kadar mürdüm desen çoğu kişi ne demek olduğunu anlamazdı:)

teşekkür ederim bende bembeyaz fikri birz ağır basıyor halıyla perdeyle renklendirebilirim evet doğru söylüyosunuz duvara grili beyazlı bir duvarkağıdı da hoş olur değilmi

Kesinlikle :) benim mutfağım beyaz olsaydı şuan kahve tonlarında olan duvar kağıdımı grili beyazlı taş desenli seçerdim mesela.duvar kağıdı olarakta taş desenlere bir göz atın mutlaka çok şık duruyor :)

benimde mutfağım beyaz hem temizliği kolay oluyor hemde herrenk kullana biliyırrsun aksesuarları resimleri var bakabilirsiniz o zaman sade haliyle çekmiştim şimdi bikaç parça eklendi ...:1:

bende visne beyaz yaptirdim 6 ay kadar oldu, simdi keske beyaz yaptirsaydim diyorum. hem daha ferah ve genis olurdu hemde cok cabuk SIKILAN bi yapim var SIKILDIKCA aksesuarlarla degisiklik yapardim... ama gecti. benimde tavsiyem kesinlikle beyaz. visne olan kismi lekeyi cok belli ediyor, beyazda cok belli olmuyor.

Mürdüm-Beyaz harika.:16:
Allah güle güle oturmayı nasip etsin evinizde. :16:

Diğer yorumları da okudum kimi arkadaşlarımız beyaz mutfağı renklendirmenin daha kolay olduğu yazmış. Aslında bu da çok mantıklı fakat mürdüm daha hoş. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
selam
canım biz 6 ay önce ev aldık ve mutfak yaptırdık ben balon kapak denilen seninde resimlerini eklediğin malzemeden üst beyaz alt mürdüm olacak şekilde yaptırdım çok güzel druyor tavsiye ederim her gelen bayılıyor
ancak şu gerçekki birde olumsuz yönü var
çok nazik bir bezle siliyorum bn her zaman ancak yinede ışık vurunca sanki çok ince çizikler varmış gibi duruyor üzerinde
bir arkadaşım yaptırdı oda aynı şeyden şikayetçi
yapan mobilyacıda renk çok güzel ama hep aynı şeyden şikayet geliyor dedi
bence sade beyazını yaptır ve sorunsuz kullan çünkü aynı sıkıntı beyaz renkte yok

en son resim diyorum ..bembeyaz mutakta hiç zorlanmazsın..bir de kapaklarını parlak seçme..mat mebran tavsıye ederim..benim mutfağımı da incele istersen

Back