kızlar yeni bir eve taşındık kira olduğu için her eyam uymadı tabi.neyse en büyük sorunum,mutfakta fırınlı ocak için boş yer bırakmışlar ama benim set üstü ocağım ve mini fırınım var yani ekstradan bir fırın alamam.bulaşık makinasının üstüne koyuyordum önceden ocağı e şimdi onunda yeri var.bana acil bier el atın.şimdilik küçük bir masa koydum oda bacakları falan görünüyo çok kötü durdu.mutfağın tüm havası kaçıyor uff
o bosluga mesela,ikeadan cok guzel hasir cekmeceli dolap alabilirsin,mutfaginin renginde uygun ,patates sogan yada bakliyatlarini koyabilirsin,ne biliyim sen bilirsin,aklima birden bu geldi a.s.
E rafları bulaşık makinesi konacak yere koyarsın, bulaşık makinesi ve set üstü ocağını birlikte kullanırsın. :sm_confused:
Benim eski evimde de vardı aynı şekilde boşluk, ben rahatsız olmamıştım doğrusu:) sonuçta ev kendi evim değil, masrafa gerek yok diye düşünmüş, ufak tefek mutfak eşyalarımı, kavanozlarımı, mini fırınımı filan koymuştum oraya. Şimdikinde de boşluk var ama banyom çok küçük olduğu çamaşır makinesini koydum o boşluğa. sositososito