Mutfak için acil yardım lütfen!

tozseker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
42
0
kızlar yeni bir eve taşındık kira olduğu için her eyam uymadı tabi.neyse en büyük sorunum,mutfakta fırınlı ocak için boş yer bırakmışlar ama benim set üstü ocağım ve mini fırınım var yani ekstradan bir fırın alamam.bulaşık makinasının üstüne koyuyordum önceden ocağı e şimdi onunda yeri var.bana acil bier el atın.şimdilik küçük bir masa koydum oda bacakları falan görünüyo çok kötü durdu.mutfağın tüm havası kaçıyor uff:KK43:

o bosluga mesela,ikeadan cok guzel hasir cekmeceli dolap alabilirsin,mutfaginin renginde uygun ,patates sogan yada bakliyatlarini koyabilirsin,ne biliyim sen bilirsin,aklima birden bu geldi a.s.

eliscim ben marmarisde yaşıyorum ıkea yok malesef en yakın izmirde var:KK43:evet orda portatif eşyalar war ama gidemiyorum...

mutfağın dolaplarına uygun renklerde ve oranın ebatna uygun bir dolap yaptırabilirsin marangoza.

Şu hasır rulo perdelerden takabilirsin oraya. Arkasına da canın ne isterse doldur. Çok amaçlı bir dolap kazanmış olursun.

acık raflar konabilir.elektrikli aletlerin,şık kavanozlarin vs. uzerinde durabildigi.

acık raflara bir iki ornek gonderim dedim :)

Eklentiler

• $r1.JPG
    $r1.JPG
    18 KB · Görüntüleme: 108
  • $r2.JPG
    $r2.JPG
    28,7 KB · Görüntüleme: 119
  • $r4.JPG
    $r4.JPG
    15 KB · Görüntüleme: 116
yaaa çok güzel bayıldım raflara öğretmenim.ama rafın en üstünde set üstü ocak sağlam duurmaz ki...uff hiç bişey uymuyor sinir oldum.

E rafları bulaşık makinesi konacak yere koyarsın, bulaşık makinesi ve set üstü ocağını birlikte kullanırsın. :sm_confused:

Benim eski evimde de vardı aynı şekilde boşluk, ben rahatsız olmamıştım doğrusu:) sonuçta ev kendi evim değil, masrafa gerek yok diye düşünmüş, ufak tefek mutfak eşyalarımı, kavanozlarımı, mini fırınımı filan koymuştum oraya. Şimdikinde de boşluk var ama banyom çok küçük olduğu çamaşır makinesini koydum o boşluğa. sositososito

X