canım 5 ay önce falan yaptırdım mutfağımı.
çook memnunum kalitesinden ve işçiliğinden.mutfak bi kere oluyo hazırlar ucuz ama yüzü astarını geçiyor..
benim mutfağım büyük toplam 6000 tl ye çıktı.dolaplar ve tezgah+evye
mebran yaptırdım ben..
artık bütçene göre yapacaksınız uygun olanı tabiii
Mutfagim standart ölcülerde, bu oynama aklima takildiCanım eğer mutfak ölçülerin çok standard değil se, hazır mutfak hiç mantıklı gelmiyo, sağda solda boşuklar kalınca, ne anlamı var yeni mutfak yaptırmanın... Bende şimdi yeni yaptrıyorum mutfağımı, istikbal regina'da, çizimleri yeni tamamlandı en kısa zamanda gelecek inşAllah... mutfağım büyük, çift taraflı tezgah kullandık, tüm extra aksesuarları ve aydınlatmaları dahil 11.750tl ye geldi...
Eki Görüntüle 167977
Aklin yolu birdir, hazir mutfaklarin uzun vadeli olmadigini ögrenmis oluyorum
fiyatlarini bu nedenle cazip yapiyorlar demekki..
6000 tl normal bi fiyat, iyiye yaptirmissiniz..
Fiyati arttiran istekler neler oluyor peki?
fiyatı seçilen kapak malzemesinin cinsi ve tezgah yükseltiyor.en uygun tezgah granit sonra çimstone. en pahalısı da corean.bir de seçilen evye şekli ve markası,kulplar,mekanizmalar ve ankastre cihazların markası ve modeline göre çok yükselebiliyor fiyatlar.Ben de dün fiyat aldım,4 m tezgah uzunluğu olan mutfak için (üst akrilik kapak,alt mat mebran,çimstone tezgah dahil;başka hiçbir aksesuar,mekanizma-evye-ankastre olmadan) ortalama 7000 tl fiyat verdiler:Aderna ve Uzay mutfak.herşey dahil çift tezgahlı istikbal mutfak için bence 11-12 bin lira normal.
üst kapaklar yukarı açılıyorsa meknizma fiyatları, kiler dolapları maliyeti artırıyor.
evet, kullanılan kapak modeline göre fiyat değişiyo ama fiyatı en çok etkileyen kullanılan tezgah sanırım? çimstone tezgah için fiyat aldık biz. Bu konularda bilginiz var sanırım? çimstone tezgah kullanışlı oluyor mu ???
Buarada mtfağım için herşey dahil derken, mekanizmalar ve evye dahil ama ankastreler dahil değil, arkadaşlara yanlış bilgi vermiş olmayayım...
Ben evyeyi tezgahaltı düşünüyorum,çimstone da problem çıkmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?