- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 34
- Konu Sahibi ozge22ozge
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ürünlerin resimleri küçük çıkıyor.desenlerini göremedim .birde yuvarlak olan nihale dimi?cnm bu ürünler ne kadar ve takas düşünür müsün??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evet cnm nihale ilk sayfada ayrıntılı resmler ve fiyatlar bakabilirsn...ürünlerin resimleri küçük çıkıyor.desenlerini göremedim .birde yuvarlak olan nihale dimi?
cnm takas düşünüyor musun??evet cnm nihale ilk sayfada ayrıntılı resmler ve fiyatlar bakabilirsn...
peki cnm ben iyice bakayım..uyarsa bana sana dönerim..sağolkonuna baktım ama uygun bişey bulmadm cnm sen düşünrsen yardmcı olurm fiyatta
konuna baktım ama uygun bişey bulmadm cnm sen düşünrsen yardmcı olurm fiyattacnm takas düşünüyor musun??
İndirim Var kızlar sok fiyaaatlarÖZDİLEK pikeli nevresim takımı çift kişilik 1 adet çarşaf 2 yastık ve bi adet pikesi war ayakucu kısımları resimdeki gibi oval geliyor....
Eki Görüntüle 1354751 Eki Görüntüle 1354752 Eki Görüntüle 1354753 Eki Görüntüle 1354754
30a aldım cnm hiç kullanılmadı 20 ye vercm nerde otrsn?canım fritöz fiyatı nedir kargosu senden mi bizden mi