- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 34
- Konu Sahibi ozge22ozge
yalan soylemiym cnm bilgim yok cin malımı değil mi yazmıyor...çin malı mı peki öyle sorayım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalan soylemiym cnm bilgim yok cin malımı değil mi yazmıyor...çin malı mı peki öyle sorayım?
çift kişilik nevresim ve topkek kalıpları duruyorsa alıyım bengünceeeeeeel
2.ci sıradasın cnm nevresim içinçift kişilik nevresim ve topkek kalıpları duruyorsa alıyım ben
ben alicam cnm insallah bi aksilik olmazsa :)çift kişilik nevresim ve topkek kalıpları duruyorsa alıyım ben
tmm arkadaşım hayırlı olsunben alicam cnm insallah bi aksilik olmazsa :)
duruyor cnmbambu çerezlik duruyormu?
aynı değil cnm markası yok hiç kullanılmadı poşetinde pikesi war cift kişilik çarşafı ve 2 yastıgı varcnm en son eklediklerinde 35 tl dedigin nevresim takimi mi bi de markasi nedir. kullanilmis mi bnm alacagim tac olana onu da ekleyebilirim belki aynisi degil di mi
tek nevresim mi ?nevresimi yrn göndereblrm cnm haftsonu ayırtılan ürünleri aldım evden cıkarken bugn yatırrsan ancak yrn sbh gönderblrmcnm bana ozelden hesap numarasi atarsan nevresim takimini gonderebilirsin bugun
oldu yarin sabah da gonderebilirsin su an icin sadece nevresim takimi evet. adres bilgilerimi de yazarim grsrz hesap no yu unutmayintek nevresim mi ?nevresimi yrn göndereblrm cnm haftsonu ayırtılan ürünleri aldım evden cıkarken bugn yatırrsan ancak yrn sbh gönderblrm