- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 34
- Konu Sahibi ozge22ozge
pardon belirtmişsinz ama görmedm : ))50 lira cnm kargo benden hiçbiri kullanılmamış cünki fenerleri 2 gün önce tanesini 15 e aldm : )2 adet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pardon belirtmişsinz ama görmedm : ))50 lira cnm kargo benden hiçbiri kullanılmamış cünki fenerleri 2 gün önce tanesini 15 e aldm : )2 adet
pike için cwp bekliyorm cnm nevresim için ilk sıradasn pike tarzı bişey daha var elimde aksama cekip foto yarın koyaarımmerhaba tac nevresim takiminiz duruyor mu son fiyatiniz midir ben almak istiyorum da orjinal tac marka degil mi ve kac parca icinde neler var zahmet olmazsa :)
Hesap numaranızı rica ediyorum o halde.alicam hepsinipardon belirtmişsinz ama görmedm : ))50 lira cnm kargo benden hiçbiri kullanılmamış cünki fenerleri 2 gün önce tanesini 15 e aldm : )
oldu cnm bekliyorum o halde. nevresimi de alicam insallahpike için cwp bekliyorm cnm nevresim için ilk sıradasn pike tarzı bişey daha var elimde aksama cekip foto yarın koyaarım
aslında arkadas cwp verse iyi olur cnki gece giremiyorm 5 e kdr burdayım olmadı yrn sabah..oldu cnm aksama bekliyorum o halde
aslında arkadas cwp verse iyi olur cnki gece giremiyorm 5 e kdr burdayım olmadı yrn sabah..[/Q bnm icin acelesi yok cnm sorun degil
Varsa daha eklicekleriniz 1 gün daha beklerim belki işime yarar bişeyler daha cikarKIzlar elimde kullanılmamış battaniye ve hazır yorganda war düşüenen olursa foto çekeblirim...
bişeyler daha eklicem ama cumartesi ekleyeblrm ancak buaksam eve gitmicem cunkiVarsa daha eklicekleriniz 1 gün daha beklerim belki işime yarar bişeyler daha cikar
feneri biev diye ev eşyaları satan biyerden aldm cezveler arzu çelik 2li tabakla nihalenn de markasını bilmiyormCanım markaları nelerdir?
feneri biev diye ev eşyaları satan biyerden aldm cezveler arzu çelik 2li tabakla nihalenn de markasını bilmiyorm
Tamam beklerim o zaman. Pazartesi günü de ödemeyi gönderirim. Sizin için uygunsa?bişeyler daha eklicem ama cumartesi ekleyeblrm ancak buaksam eve gitmicem cunki
tmm cnm bana uyar yrn satılanları kaldırıym bndeTamam beklerim o zaman. Pazartesi günü de ödemeyi gönderirim. Sizin için uygunsa?
link atarmısınzMerhaba takas düşünüyor musunuz kıyafet ayakkabı gibi bir çok ürün var elimde