- 29 Mayıs 2013
- 2.847
- 5.007
- 358
- Konu Sahibi knickerbockerbande
Evet dün ben de siparis verdim toplam 39 liraydi + kargo ama milyoncuda görünce 4 tane aldim 20 liraya. Evde hemen iptal etim siparisi :)benim de çalıştğm yeirn orda bi milyoncu tarzı züccaciye var. doğum iznim bitip işe dönünce resmen saldırmıştım her gün elimde poşetler eve gidiyodumsonra sakileştim şimdi sadece ihtiyaç alıorum.
1 milyonculara bakmak lazım evet mesela o buzdolabı sepetleri internette tanesi 8-9 tl filan çok pahalı geldi bana sonra zücaciyeden tesadüf 3.5tl ye görüp 4 tane aldım ama bulamasaydım d a internetten alcaktım kafayı takmıştım.
yok buzdolabında saklamıyoruz biz hep kilerde saklıyoruz. kuru yerde olması lazım kalorifersiz o nedenle kilerde saklıyoruz. buzdolabında zaten yer yokbozulmuyor 1 haftadan sonra bozuluyor ama zaten haftalık alıyoruz.
bu arada yumurtayı da yıllarca buzdolabında sakladık ama sonradan öğrendik ki onun da dışarda saklanması gerekiyormuş. bi milyoncudan pembe yumurta kutuları aldım 3 tane 10 arlı. onu da dışardaki erzak dolabımda saklıyorum. 2 hafta bile dursa bozulmuyor.
Ben de yumurta saklama kabi aldim ama buzdolabinda devam ediyordum bi arastirayim en iyisi disarida saklanmasi gereken yiyecekleri. Benim kalorifersiz kuru bir alanim yok mutfagimda kücük bir girinti var camasir makinasi kurduk orayi kiler gibi kullaniyorum. Herseyi dolabin arkasina yigdim. O kisima da bir el atacagim ama bakalim daha zamani gelmedi. Kutular cok güzelmis ama düzenlerken mutlaka alacagim.