aslinda birazda kalitesine bagli. ben Beyaz dolap seviyorum ama sizin fayanslarla alakasiz mi olur bilemedim. krem parlak lake guzel olabilir. yada country home tarzinda hafif krem birseyde olabilir. bu fayansi beğendiğiniz icin mi sectiniz. genelde beraber secilir ya ondan sordumO da krem krem rengi dolapla nasıl durur ki acaba ?
bu fayanaslari ben seçmedimaslinda birazda kalitesine bagli. ben Beyaz dolap seviyorum ama sizin fayanslarla alakasiz mi olur bilemedim. krem parlak lake guzel olabilir. yada country home tarzinda hafif krem birseyde olabilir. bu fayansi beğendiğiniz icin mi sectiniz. genelde beraber secilir ya ondan sordum
ayy o zaman daha çok fikirlerinizden yararlanmalıyım bu ara seramikler cam seramikmis ve krem kahve karışımı bisey bunda kırık beyaz nasil durur sizceBence beyaz olamalı.Beyaz temizlik ve ferahlık olarak çok güzel bir renktir ve avantajı kullandığın akesuarlarla renklendirebilmen ve aksesuarlardan sıkılınca onları değişerek yeni bir havaya sahip olman mutfakta.Araya koyacağın seramikler yorucu mutfak dolaplarını sadece tercih et derim bir içmimar olarak :)
zemine açık gri parke yaptırmayı düşünüyorum mutfağım modern ,şık ve ferah temiz dursun istiyorum ankastre setimide beyaz almak istiyorum ve kafam çok karışıkMutfağın bir resmini atarsan daha iyi olur :) kırık beyaz da güzel olur bence yerdeki seramikler ne renk?
bunun farkindayim ve resmen yarama tuz bastın şuanSizde canım at almadan nal almışsiniz ben dolap kararı verince kaplatir dim fayansi yani siz niye seçmediniz fayansi sonuçta siz kullanacaksiniz bence beyaz dolap isteğiniz varsa o fayans uymaz çıkarttın onları yoksa hayalini kurduğunuz mutfak komple biter çok bişey tutmaz o fayanslar krem kahve dolaplar çok eskiden kaldı krem bej çok demode yeni nesil sık modern bi tasarım yapın bence sökün onları kendi eviniz sanırım bir kez olsun İki gün sonra uyum sağlamaynca yine ugrasmak size kalacak bence baştan düzgün yapın