- 29 Ocak 2019
- 1.867
- 2.246
-
- Konu Sahibi dream_catcherr
Teşekkür ederim Ankara'da oturuyoruzNerde oturuyorsunuz hayırlı olsun
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Biz de mobilyacı ile çalışmayı düşünüyoruz ama kullananlardan malzeme seçiminde fikir almak istedim. Tekrar teşekkürler..Eşim mobilyacı imalat yapıyor. İzmir'de ama. Bence bir mobilyacı ile çalışın. Onlara isteklerinizi iletin o yapar. Emin ol hazirdan daha kullanışlı ve dayanıklı oluyor. Bildiğim kadarı ile lake ve de granit tezgahlar güzel. Evye olarak granit yerine çelik çift damlalikli guzel duruyor.
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için, yazdıklarınızı araştırayım ben en iyisi. Evet Refikayı biliyorum, açıp izleyeyim bakmalı nasılmış :) güzel dilekler için de teşekkür ederimMerhaba, ben de araştırma sürecindeyim henüz bir karara varmadım ama annemin mutfak dolapları fırınlanmış lake ve gayet güzel görünüyor 10 yıl önce yaptırmıştı ankarada yanlış hatırlamıyorsam siteler tarafında bir yerdi. Tezgahı da çimstone. Ben de kendi mutfağım için araştırma yapıyorum dolaplarda pek fark görmesem de tezgah konusunda izlediğim videolardan en iyisinin çimstone veya seramik olduğu kararına vardım. Kalenin seramik tezgahları var çok güzel ama biraz pahalı refikayı bilirsen onun yeni mutfak tanıtımında tezgahından da bahsediyor. Çimstone tezgahla da bir sorun yaşamadık biz. İnşallah gönlüne göre bir mutfağın olur