• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu mutfak dolabı ren

mehtap51

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
801
8
296
45
Niğde
arkadaşlar yeni ev aldık.mutfak dolabı yaptıracağız.rengine karar veremedik.ben siyah buzdolabı düşündüğüm için siyah kırmızı olsun dolap renkleri diyorum.eşimde kırmızı beyaz olsun diyor.ben apartmanda bir kişide daha aynı renk var diye pek kırmızı beyaza sıcak bakmıyorum.birde buzdolabınıda siyah alacak olunca kırmızı siyah diyorum.ama yinede kafam karıştı.evimiz güneş gördüğü için odanın aydınlığında bir sorun yok.sizce kırmızı beyaz mı yoksa kırmızı siyah mı olsun dolap renkleri.fikirlerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler

bu arada yeni eviniz hayırlı olsun,güle güle oturun.

teşekkür ederim arkadaşım.o da olabilir aslında.bir komşuda üst dolabı beyaz alt dolabı siyah yaptırmış.o yüzden pek düşünmedikama bizde siyahı üste beyazı alta yaptırabiliriz.

arkadaşlar yeni ev aldık.mutfak dolabı yaptıracağız.rengine karar veremedik.ben siyah buzdolabı düşündüğüm için siyah kırmızı olsun dolap renkleri diyorum.eşimde kırmızı beyaz olsun diyor.ben apartmanda bir kişide daha aynı renk var diye pek kırmızı beyaza sıcak bakmıyorum.birde buzdolabınıda siyah alacak olunca kırmızı siyah diyorum.ama yinede kafam karıştı.evimiz güneş gördüğü için odanın aydınlığında bir sorun yok.sizce kırmızı beyaz mı yoksa kırmızı siyah mı olsun dolap renkleri.fikirlerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler

canım üst beyaz alt kırmızı ,ara mozaiklerdede kırmızı siyah ve beyaz kullan,çok hoş olur,bende yeni ev yaptırıyorum,çok kararsızım,beyaz ve zeytinde çok güzel,ama sade beyaz yada krem yaptırıp,aksesuarlarda ve ara mozaiği renkli yapsakta güzel olur,bilmiyorum,mutfağın kaç metre kare 12 m.kare benimki

bence hepsini beyaz yaptır tezgahta ve ara mozaiklerde gri-siyah kullan aksesuarlarda kırmızı düşün

Herkese merhabalar, ben foruma yeni katildim, bu ilk mesajim :)

Ev yaptiriyoruz ve mutfagin dekorasyonu ile iki haftadir gece gunduz inanilmaz kafa yormaktayim... Benim de mutfak dolaplarim parlak beyaz ve modern olacak. Cihazlarda inox ve siyah hakim olacak. Yerlere ahsap parke gorunumlu bir seramik buldum, orta renklerde. Seramiksan'dan.

Tezgah arasina bir renk ve malzeme dusumek kaldi... ve beni zorlayan da bu.. Su anda, vitra'da gordugum 2.5x2.5 parlak antrasit (biraz yesilimsi parliyor) mozaigi dusunmekteyim. Renk renk olan mozaikler uzun vadede beni yorar diye dusunuyorum. Ne dersiniz bayanlar?

Sevgiler...

ben dolap kapaklarını kırmızı, çerçevelerini beyaz lake yaptırdım. beyaz eşyalarımda beyaz olunca kırmızı beyaz oldu ve çok hoş oldu. ara fayanslarda kare taş kırmızı beyaz kullandık. tezgahı ise simli beyaz içerisinde kırmızılar var. kırmızı siyah biraz boğar gibi geldi bana. ama sende benim gibi tüm dolapları kırmızı çerçevesinde siyah kullanabilirsin. tezgahını siyah yaptırırsın. zaten beyaz eşyaları da siyah alacaksın. bence bu şekilde daha hoş olur

Beyaz yaptırın ömür boyu uğraşın:37:
Biraz daha ara renkler kullanırsanız temizliği daha kolay olur.
Ayrıca beyaz renk ilerde ne yaparsanız yapın sararma yapacaktır.
Parlak olan kapaklarda çizilme olduğunda daha çabuk kendini belli eder.
He benim temizlikçim var yada bana temizliği koymaz derseniz onu da siz bilirsiniz.
Son olarak kırmızı-beyaz-siyah kombinasyonu en güzeli bence...

Back
X