Mutfak dolabı hakkında.. acaba bilen var mı?

pink_panther

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
626
4
296
Diğer
Arkadaşlar evimizi aldık çok şükür.. Evimde dolaplarım eksik ve evi satan kişi bize mutfak dolabı sözü verdi. Ben birisinde şöyle bi dolap görmüştüm: Dolabın içinden şu tel sepetler var ya onlardan vardı ve onada sebzesini koyuyordu. Yani sebzelikli dolap. Acaba bilenler var mı? Tarif ettim ev sahibine ama sanki bilmiyolar ve yapamıycaklar gibi. İnternetten baktım ve resimde bulamadım. Resim bulabileceğim bi link verebilirmisiniz? Bu dolaptan olanlar memnun mu dolaplarından?

pardon canim yanlis oldu resmi yükleyemedim ama bidaha denicem hemen

canim bumu ?????????

Son düzenleme:
canım ben kullanıyorum.kapağı çekince teller dışarı çıkıyor ama ben memnun değilim .keşke düz raf olsaydı daha kullanışlı olurdu.dolabı tam anlamıyla kullanamıyorsun.teller ve mekanizma yer işgal ediyor.ayrıca herhangi birşey dökülse yere kadar saçılıyor ve tellerin arasından temizlemesi zor oluyor

Ebru yüklediğin fotodaki dolapta fena sayılmazmış ama bu değil. Egemin bahsettiği gibi Dolap kapağını çekince teller geliyo. Yeni yeni çıktı sanırım bu dolaplar kimsede görmemiştim çünkü. Egem ben zaten küçük yaptırcam o dolabı sebzelik yerine onu kullancam. Büyük dolap da yaptırcağım için herhalde yer konusunda sıkıntım olmaz.

Arkadaşlar bahsettiğim dolabın fotosunu bulan varsa yayınlayabilir mi lütfen.. acil lazm.
Bide şunu sorayım: Buzdolabının içine girdiği dolap varya sizce onun olması mı daha iyi yoksa buzdolabının açıkta dolapsız durması mı daha iyi? Benim buzdolabım boschın gri renkte olan güzel buzdolabından ve öyle dolapla saklamaya gerek yok diye ben o buzdolabı kısmına ayrılan dolabı düz bildiğimiz dolaba çevirtcem umarım hata yapmam..

bu dolap olabilir mi ? :26:

kesinlikle acik olan buzdolabi canim, dolabin icinde olan buzdolaplarinin ici cok kücük oluyor hic birsey sigdiramiyor insan, bende bu yüzden degistirmistim zaten, simdi normal buzdolabini kullaniyorum cok daha iyi

tv de bir reklam görmüştüm. ikeaydı galiba. O tarz sitelere girsen rahat rahat bakar fotosunu indirirsin aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…